Επιμελητήριο Αρκαδίας: Καμπάνια Κοινωνικού Περιεχομένου για την Ευαισθητοποίηση του Εμβολιασμού

Αυγούστου 19, 2021 0
«Εμβολιάσου! Είναι δώρο Ζωής», Προστάτεψε τον εαυτό σου, τους δικούς σου, την κοινωνία, την επιχείρησή σου.
 

.Καμπάνια για την Ευαισθητοποίηση του Εμβολιασμού

Με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης και τον Ιατρικό Σύλλογο Τρίπολης ξεκινά η καμπάνια ευαισθητοποίησης για τον εμβολιασμό με σύνθημα «Εμβολιάσου! Είναι δώρο Ζωής», Προστάτεψε τον εαυτό σου, τους δικούς σου, την κοινωνία, την επιχείρησή σου.

Στην κρίσιμη αυτή φάση της πανδημίας και της μετάλλαξης Δέλτα, η καμπάνια συμβάλει στην εθνική προσπάθεια να υψωθεί άμεσα τείχος συλλογικής ανοσίας μέσω της ενίσχυσης των εμβολιασμών, ώστε να βγούμε όσο πιο σύντομα γίνεται από την πανδημία.

Πρόκειται για μια προσπάθεια για την ευαισθητοποίηση του κόσμου να εμβολιαστεί που στόχο έχει την στήριξη του συστήματος υγείας αλλά και των επιχειρήσεων της Αρκαδίας.  

Η καμπάνια θα περιέχει αφίσες, που θα αναρτηθούν σε επιχειρήσεις, σε δομές υγείας και δημοτικά κτίρια, ενημερωτικά Δελτία Τύπου, μπάνερ σε διάφορα μεγέθη για να αναρτηθούν σε ΜΜΕ, social media, σε ιστοσελίδες από φορείς, επαγγελματίες και πολίτες. 

Όσοι επιθυμούν να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια μπορούν να κατεβάσουν το μπάνερ από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr και να το αναρτήσουν στη ιστοσελίδα και στη σελίδα των social media που εκπροσωπούν καθώς και να προμηθευτούν αφίσες, από τα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας. 

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας: 2710 227141-2 (εσωτ.6) όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες. 

Last modified on 19 Αυγούστου 2021 %14:%Αυγ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr