Δήμος Τρίπολης | Επιχειρείν με χρώμα '21

Ιουλίου 15, 2021 0
Δήμος Τρίπολης | Επιχειρείν με χρώμα '21
Ο Δήμος Τρίπολης στο πλαίσιο του προγράμματος εορτασμού των 200 χρόνων από την εθνική παλιγγενεσία, Επιχειρεί με χρώμα '21 και διοργανώνει δράση για τους μικρούς του φίλους και τις μεγάλες επιχειρήσεις της πόλης.

Οι καλλιτέχνες - μαθητές & μαθήτριες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, καλούνται να εμπνευστούν από τις ιδέες της Επανάστασης και να φιλοτεχνήσουν έργα ζωγραφικής που θα κοσμήσουν τις τοπικές επιχειρήσεις για το διάστημα του εορτασμού. Την έμπνευσή τους δεν θα την αντλήσουν μόνο μέσα από τις ιδέες, τις προσωπικότητες και τα ιδανικά της Επανάστασης, αλλά κυρίως μέσα από τη δική τους επαναστατική φύση για όσα θέλουν να αλλάξουν και για όσα η ψυχή τους επιθυμεί να δημιουργήσουν!

Από Δευτέρα 19 Ιουλίου έως Παρασκευή 23 Ιουλίου και ώρες 10:00 - 13:00 στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης, οι ενδιαφερόμενοι μαθητές & μαθήτριες θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή στη δράση και να προμηθευτούν το υλικό που θα τους βοηθήσει να καλλιτεχνήσουν. Την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 και ώρες 10:00 - 13:00, τα έργα τέχνης που θα έχουν φιλοτεχνηθεί από τα παιδιά, θα παραδοθούν στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης. Εν συνεχεία, θα πραγματοποιηθεί η επιμέλεια της έκθεσης στις 50 επιχειρήσεις της πόλης που ανήκουν στο δίκτυο εορτασμού. Από την Δευτέρα 9 Αυγούστου έως και την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021 η έκθεση των 50 έργων θα κοσμεί 50 επιχειρήσεις και όλος ο Μοριάς θα «Επιχειρείν με χρώμα '21»!

Η επανάσταση των παιδιών θα δώσει χρώμα και ζωντάνια στον επιχειρηματικό κόσμο και στους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης μας!

Κι αυτός με τη σειρά του την πιο ζεστή φιλοξενία!

Επιμέλεια Δράσης

Mίtos Creative Lab

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr