Σύσκεψη για επαρχιακό οδικό άξονα Άργους – Άστρους – Λεωνιδίου

Αυγούστου 25, 2020

Ακολούθησε αυτοψία στον οδικό άξονα παρουσία όλων των εμπλεκομένων.

Πραγματοποιήθηκε χθες, 24/08/2020, στο Δημαρχείο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας σύσκεψη για τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στον Επαρχιακό οδικό άξονα Άργους - Άστρους - Λεωνιδίου, κατά μήκος της Κοινότητας Άστρους, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Χρήστου Λαμπρόπουλου, του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Εμμανουήλ Σκαντζού, των Αντιδημάρχων Βόρειας Κυνουρίας, του Προέδρου της Κοινότητας Άστρους και των Προϊσταμένων των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας και του Δήμου.

Αποφασίστηκε η Περιφέρεια να χρηματοδοτήσει τη μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου για τις παρεμβάσεις που θα γίνουν άμεσα όπως: ανανέωση της διαγράμμισης του οδοστρώματος, συντήρηση υφιστάμενης σήμανσης, αντικατάσταση φθαρμένων και τοποθέτηση νέων σημάτων, τοποθέτηση ανακλαστήρων οδοστρώματος (μάτια γάτας).

Επίσης αποφασίστηκε να γίνει έλεγχος των εισόδων και εξόδων πρόσβασης των καταστημάτων παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων και των δύο Τεχνικών Υπηρεσιών ώστε να προταθούν όλες οι εναλλακτικές προτάσεις παρεμβάσεως για την βελτίωση και την αναβάθμιση της υφιστάμενης οδού.

Ακολούθησε αυτοψία στον οδικό άξονα παρουσία όλων των εμπλεκομένων.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr