Ανακοίνωση Υποψηφίων στη Βόρεια Κυνουρία από τον Υποψήφιο Δήμαρχο Γεώργιο Καμπύλη

Απριλίου 04, 2019

Ανακοίνωση Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων στη Βόρεια Κυνουρία από τον Υποψήφιο Δήμαρχο Γεώργιο Καμπύλη.

Άστρος, 4 Απριλίου 2019 

«Ανακοίνωση Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων στη Βόρεια Κυνουρία από τον Υποψήφιο Δήμαρχο Γεώργιο Καμπύλη» 

Καλωσορίζουμε στην «Πρωτοβουλία Αλλαγής» τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, τη Μαρία Χατζηθεοχάρη – Καζάκου, τον Γεώργιο Γαρδικιώτη, τον Τηλέμαχο Πετρή και τον Βασίλειο Μίχο.

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ισχυροποιούμε το ψηφοδέλτιό μας για να εργαστούμε από κοινού και να πετύχουμε. Προασπίζουμε και διασφαλίζουμε τα συμφέροντα του Δήμου και των πολιτών.

Σας ευχαριστώ θερμά για τη στήριξή σας και σας εύχομαι καλή επιτυχία!

«Καθαρά πρόσωπα, νέος Δήμος!»

Μαρία Χατζηθεοχάρη Καζάκου

Γενικός Ιατρός

Κέντρου Υγείας Άστρους

                          

Γεννήθηκε στις 04-12-1973 στην Αθήνα και διαμένει στο Άστρος Κυνουρίας.

Κατέχει πτυχίο ιατρικής με ειδικότητα γενικής ιατρικής την οποία έχει πραγματοποιήσει στο ΓΝΠ Τζάννειο  και πτυχίο διοίκησης μονάδων υγείας. Μιλάει πολύ καλά αγγλικά.

 Εργάζεται στο Κέντρο Υγείας Άστρους από το 2012.

Είναι αναπληρωματικό μέλος στην πρωτοβάθμια επιτροπή υγείας.

Έχει συμμετάσχει σε διάφορα ιατρικά συνέδρια και εκδηλώσεις ως εισηγήτρια.

Είναι στο σύλλογο ΑΜΕΑ από το 2014 ενεργό μέλος στο Δ.Σ.

Τον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με χειροποίητες δημιουργίες τις οποίες  προσφέρει σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

 Είναι παντρεμένη με τον Καζάκο Δημήτριο ηλεκτρολόγο μηχανικό υπολογιστών στο επάγγελμα  από τη Μελιγού Κυνουρίας.

Γεώργιος Γαρδικιώτης

Δικηγόρος Παρ' Αρείω Πάγω

Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου  

         Γεννήθηκε το έτος 1967 και αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Άστρους. Φοίτησε στη Νομική Σχολή Αθηνών και το έτος 1991 γράφτηκε στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών ως ασκούμενος Δικηγόρος, ενώ από το 1993 διορίστηκε ως δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Αθηνών. Στην Αθήνα ασχολήθηκε για πολλά έτη (μάχιμη δικηγορία) με υποθέσεις Αστικού, Διοικητικού και Εμπορικού Δικαίου. Το 1997 προήχθη σε δικηγόρο «Παρ’ Εφέταις» και το 2004 σε δικηγόρο «Παρ. Αρείω Πάγω».

        Το 2005 μετατέθηκε από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, στον Δικηγορικό Σύλλογο Ναυπλίου, όπου και η επαγγελματική έδρα του και ταυτόχρονα διατηρεί γραφείο και στο Π. Άστρος, ασκώντας μάχιμη δικηγορία, χειριζόμενος  υποθέσεις σε διάφορους κλάδους του Δικαίου (Αστικό, Εμπορικό, Διοικητικό και Ποινικό Δίκαιο).

         Είναι παντρεμένος με την Ιατρό (γαστρεντερολόγο) κα Γεωργία Γιώτα-Γαρδικιώτη και έχουν δύο τέκνα.

Τηλέμαχος Ν. Πετρής

Στέλεχος Φαρμακευτικής Εταιρίας

Γεννήθηκε στις 15-3-1967 στον Άγιο Ανδρέα Κυνουρίας και κατοικεί στον Πειραιά. Έχει καταγωγή από τον Πραστό την πρωτεύουσα της Τσακωνιάς.

Αποφοίτησε από  το ΤΕΛ Άστρους με ειδικότητα οικονομία και διοίκηση.

Εισήχθη στο ΤΕΙ Λάρισας και σπούδασε στο τμήμα λογιστικής.

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο πεζικό ως διαβιβαστής.

Εργάστηκε στην εταιρία Tetofarma και στον Όμιλο ZourasFarm.

Σήμερα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και συγκεκριμένα είναι στέλεχος στη Φαρμακευτική Εταιρία Neocell.

Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Ορφανίδου.

Βασίλης  Μίχος

Αναλυτής - Προγραμματιστής Η/Υ

Συνταξιούχος Τράπεζας Πειραιώς

 

Γεννήθηκε στο Άστρος  από αγρότες γονείς το 1956. Τελείωσε το εξατάξιο Γυμνάσιο Άστρους και μετά σπούδασε  Προγραμματιστής- Αναλυτής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιό.

Μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας,  ως σμηνίας Προγραμματιστής  Η/Υ,  δούλεψε από το Μάιο του 1979 έως τον  Ιούνιο 1990 σαν Αναλυτής/Προγραμματιστής στο μηχανογραφικό κέντρο της εταιρείας  ΑΙΓΑΙΟ Α.Ε.  στο Νέα Φάληρο.

Τον Ιούλιο του 1990 έως και τον  Δεκέμβριο του 1991 εργάστηκε στην  εταιρεία INFORMERA.E., όπου και φτιάξανε το λογιστικό σύστημα για την εταιρεία UCARS.A.  το οποίο και εγκαταστάθηκε σε πέντε χώρες της Ευρώπης.

Τον Δεκέμβριο του 1991 έως  31/12/2000,  εργάστηκε  στην τράπεζα ΧΙΟΥ Α.Ε.  στην αρχή ως Αναλυτής/προγραμματιστήςΗ/Υ  και  μετά από 2 χρόνια ως προϊστάμενος των προγραμματιστών /Αναλυτών.

Από 1/1/2001 έως  31/12/2016 που συνταξιοδοτήθηκε,  εργάστηκε  στην τράπεζα   ΠΕΙΡΑΙΩΣ ως Διευθυντής Καταθετικών και επενδυτικών προϊόντων από τον  Τομέα της  Πληροφορικής Συστημάτων.

Ήταν από τα στελέχη της Τράπεζας που ασχολήθηκαν ενεργά στην ενοποίηση  των 9(εννέα) Τραπεζών στην Τράπεζα Πειραιώς από το 2013 έως και το 2014.

Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του δεν έπαψε ποτέ να ασχολείται με τα κοινά. Από το 2000 που βρέθηκε στην  Τράπεζα Πειραιώς  έως και  την ημέρα που συνταξιοδοτήθηκε ήταν εκλεγμένο μέλος του Δ/Σ του συλλόγου των εργαζομένων της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ .

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Latest Tweets

Introducing Food Ordering and Table Reservations System together in WP Cafe Restaurant Solution WordPress Plugin.… https://t.co/rizvVSJOP1
𝐖𝐏 𝐂𝐚𝐟𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐞𝐬 𝐚𝐥𝐥-𝐧𝐞𝐰 𝐑𝐞𝐬𝐞𝐫𝐯𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 𝐟𝐞𝐚𝐭𝐮𝐫𝐞 ! #restaurant #foodmenu #restaurantmenu… https://t.co/otH6jaQ2V5
Qoxag - News Magazine WordPress Theme now available on Envato Market. #newstheme #wordpressthemes #envatomarket… https://t.co/f7uegSk7Vu
Follow Themewinter on Twitter