Γέμισε από σκάφη η μαρίνα του Παραλίου Άστρους, για τον αγώνα του 8ο Catamarans Cup 2017

Οκτωβρίου 25, 2017

Στις 24 και 25 Οκτώβρη, το 8ο Catamarans Cup 2017 πήγε στο Παράλιο Άστρος. Για πρώτη φορά μετά την ανακατασκευή του, το Λιμάνι μας μπαίνει στον χάρτη του Αιγαίου, μαζί με σημαντικούς παραδοσιακούς προορισμούς όπως ο Άλιμος, ο Πόρος, το Πόρτο Χέλι, το Ναύπλιο.

Το Catamarans Cup International regatta, τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και διοργανώνεται για όγδοη συνεχόμενη χρονιά από την εταιρεία ISTION Yachting. Πρόκειται για έναν ιστιοπλοϊκό αγώνα μοναδικό στο είδος του, αφού συμμετέχουν αποκλειστικά σκάφη τύπου καταμαράν και ως εκ τούτου συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον από τη διεθνή ιστιοπλοϊκή κοινότητα.

Κάθε σκάφος φιλοξενεί 10 έως 12 άτομα και συνολικά αναμένεται να συμμετέχουν περί τους 250 ιστιοπλόους. Το Catamarans Cup International Regatta έχει ήδη ξεκινήσει.

Τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας, οι πρώτες εικόνες και οι πρώτες διαδρομές φαίνονται παρακάτω.

Την Τρίτη 24 Οκτωβρίου από τις 13:00 περίπου, θα αρχίσουν να καταπλέουν τα πρώτα σκάφη στο λιμάνι του Παραλίου Άστρους, με την ολοκλήρωση του γεγονότος κατά τις 18:00. Θα ακολουθήσει εκδήλωση – γιορτή προς τιμή των συμμετεχόντων και απονομή επάθλων στους νικητές, ενώ η αναχώρησή τους έχει προγραμματιστεί για την 25η Οκτωβρίου το πρωί.

{gallery}Catamarans Cup 2017{/gallery}

Φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Κοράλλη

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr