Το ευχαριστώ του Δήμαρχου Βόρειας Κυνουρίας κ. Μαντά για την ανακατασκευή του γηπέδου του Άστρους (video)

Οκτωβρίου 05, 2017

Τον Αγιασμό για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο πραγματοποίησε ο Πανθυρεατικός Α.Ο. ομάδα του Άστρους Κυνουρίας στο ανακαινισμένο γήπεδο του Άστρους εκεί ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Μαντάς ευχαρίστησε την Περιφέρεια Πελοποννήσου και προσωπικά τον Περιφερειάρχη κ Τατούλη.

Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς:

«Αυτό το γήπεδο είναι ο σημαντικότερος αθλητικός χώρος του Δήμου μας ο οποίος υπηρετεί όχι μόνο το Άστρος αλλά ολόκληρο το Δήμο της Βόρειας Κυνουρίας.

Για όλους αυτούς που αθλούνται εδώ η ύπαρξη και η συντήρηση αυτών των αθλητικών υποδομών σε υψηλό επίπεδο είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για να διαμορφώσουν αυτή την κοινωνική διάσταση του αθλητισμού και να την βάλουν στην καθημερινότητα τους.

Σε αυτό ήρθε να μας βοηθήσει και να μας στηρίξει η Περιφέρεια Πελοποννήσου με το έργο  αντικατάστασης του παλαιού χλοοτάπητα ο οποίος είχε φθαρεί και είχε αρχίσει να δημιουργεί επικίνδυνες συνθήκες για τους αθλούμενους.

 Τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως και προσωπικά τον κ. Τατούλη γιατί πρέπει να γνωρίζετε όλοι ότι ήταν δική του πρωτοβουλία η κατασκευή αυτού του έργου.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr