Γιαννόπουλος στην Δημοτική Αρχή Γορτυνίας: Πόσο πιο χαμηλά θα πέσετε;

Ιουνίου 12, 2020

Ανακοίνωση του ο πρώην Δήμαρχος Γορτυνίας και επικεφαλής παράταξης της αντιπολίτευσης κ. Γιάννη Γιαννόπουλου:

Ανοιχτή επιστολή προς την δημοτική αρχή Κούλη – Αποστολόπουλου (με αφορμή την σημερινή «δια περιφοράς» συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής)

Δημητσάνα, 12/6/2020

Κύριε Κούλη, κύριε Αποστολόπουλε,
Σε όλες τις μέχρι τώρα συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής, αλλά και στις μέχρι τώρα «δια περιφοράς» συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου σας έχουμε αποστείλει την πάγια θέση μας για τις «δια περιφοράς συνεδριάσεις» καθώς και τις θέσεις της παράταξής μας για τα θέματα ημερήσιας διάταξης. Σας είχαμε μάλιστα επανειλημμένα καλέσει να συμπεριλάβετε στις αποφάσεις το σκεπτικό της αποχής μας.

Υπενθυμίζουμε την θέση μας ότι η διαδικασία «δια περιφοράς» δέν είναι αποδεκτή παρά μόνο προσωρινά, καθώς δέν παρέχεται η δυνατότητα δημοκρατικού διαλόγου, επεξήγησης των εισηγήσεων και σύνθεσης αποφάσεων. Διαπιστώνουμε όμως ότι θεωρείτε ότι σας εξυπηρετεί, αλλά δέν τηρείτε ούτε τα προσχήματα στέλνοντας επαρκείς εισηγήσεις. Δέν θα συμμετάσχουμε στην περαιτέρω διάλυση των δημοκρατικών διαδικασιών.

Δικαιωνόμαστε απόλυτα, γιατί, όπως διαπιστώσαμε, δέν συμπεριλαμβάνετε στις αποφάσεις ούτε κάν τις τοποθετήσεις των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής που καλοπροαίρετα και αφελώς πίστεψαν ότι διαθέτετε τις στοιχειώδεις δημοκρατικές ευαισθησίες και «συμμετείχαν» στις «συνεδριάσεις».
Πόσο πιο χαμηλά θα πέσετε;

Σας καλούμε να συμπεριλάβετε στα πρακτικά και στις αποφάσεις τις τοποθετήσεις των συμβούλων και να αναλάβετε έστω και καθυστερημένα πρωτοβουλίες για την πραγματοποίηση συνεδριάσεων με τηλεδιάσκεψη και σας επαναλαμβάνουμε ότι είμαστε στην διάθεση του Δήμου για την υλοποίησή τους.

Για την Παγγορτυνιακή Συμμαχία Πολιτών
Γιάννης Γιαννόπουλος

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr