Επιμελητήριο Αρκαδίας: Συνεχίζονται οι μεγάλες εκπτώσεις με την «ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ»

Σεπτεμβρίου 30, 2020 0

Σημειώνεται ότι οι εκπτώσεις αφορούν μόνο στα ταμειακά ενήμερα μέλη (για το έτος 2020) του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στο πλαίσιο των ανταποδοτικών υπηρεσιών του στα μέλη του συνεχίζει την ειδική συμφωνία που έχει κάνει με τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Μουσικών Πνευματικών Δικαιωμάτων «ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ» η οποία αφορά στην χρήση πνευματικών δικαιωμάτων μουσικής στις επιχειρήσεις εστίασης, τουρισμού και αναψυχής.

Υπενθυμίζεται ότι το Επιμελητήριο Αρκαδίας, πρώτο σε όλη την Ελλάδα, υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τον εν λόγω οργανισμό, που λειτουργεί νόμιμα σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.2121/93 και του ν. 4481/2017.
Η συμφωνία αφορά τη χρήση πνευματικών δικαιωμάτων μουσικής στις επιχειρήσεις εστίασης, τουρισμού και αναψυχής της ευρύτερης περιοχής.

Στη συμφωνία προβλέπεται τα μέλη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας που χρησιμοποιούν μουσική να ωφεληθούν από τις ειδικές ρυθμίσεις και εκπτώσεις για την καταβολή δικαιωμάτων, ενώ τακτοποιούνται και οφειλές για τα προηγούμενα έτη 2018 και 2019 και αποκτούν νέα άδεια δημόσιας εκτέλεσης για το 2020. Επιπλέον προβλέπονται και ειδικές ρυθμίσεις για όσες επιχειρήσεις επλήγησαν από το lockdown λόγω πανδημίας.

Σημειώνεται ότι οι εκπτώσεις αφορούν μόνο στα ταμειακά ενήμερα μέλη (για το έτος 2020) του Επιμελητηρίου Αρκαδίας τα οποία θα πρέπει να προσκομίσουν προς την «ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ» τη βεβαίωση που θα τους δώσει το Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr (Σημαντικά νέα) μπορείτε να δείτε τις συμφωνημένες εκπτώσεις και διευκολύνσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας: 2710 227141-2 όλες τις εργάσιμες μέρες (Δευτέρα – Παρασκευή) και ώρες: 08:00-15:00.

Περισσότερες πληροφορίες για τα αμοιβολόγια της «ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ» επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.autodia.gr/.

Last modified on Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 12:14

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr