Ο Δήμος Γορτυνίας στην Έκθεση «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2019»

Μαρτίου 27, 2019

Ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) ανακοινώνουν ότι θα λάβουν μέρος στην έκθεση «5ος ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ», που θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως 14 Απριλίου 2019 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), με δικό τους περίπτερο για την ανάδειξη και προβολή του λαϊκού πολιτισμού της Γορτυνίας, στο μεγάλο κοινό της πρωτεύουσας.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει έκθεση δημιουργημάτων του λαϊκού πολιτισμού, παράλληλες εκδηλώσεις με παρουσίαση της αυθεντικής ελληνικής παράδοσης από ντόπιους εκφραστές, συνέδρια για την ανάπτυξη του πολιτιστικού τουρισμού με την αξιοποίηση της τοπικής πολιτιστικής κληρονομιάς και σχέση πολιτισμού με την παραγωγή.

Καλούνται οι πολιτιστικοί σύλλογοι και οι διάφοροι φορείς του πολιτισμού της Γορτυνίας που ενδιαφέρονται να συμβάλλουν στην προβολή του λαϊκού πολιτισμού της περιοχής μας, να επικοινωνήσουν μέχρι τις 5 Απριλίου 2019, με τα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) στα Τρόπαια. Πληροφορίες τηλ. 2797022700

 Γορτυνίας Ελληνικός Λαϊκός Πολιτισμός

Comments powered by CComment

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr