Μιλτιάδης Δ. Λύτρας: Αντίθεση στην κατάργηση του καταστήματος  ΕΤΕ στα Τρόπαια Γορτυνίας

Δεκεμβρίου 21, 2018

Αντίθεση στην κατάργηση του καταστήματος  ΕΤΕ στα Τρόπαια της ερημοποιούμενης Γορτυνίας – Διατήρησή του και μετονομασία του Σε κατάστημα ΕΤΕ Τροπαίων – ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ

Αξιότιμοι κ.κ. Πρόεδρε και Διευθύνοντα Σύμβουλε της Ιστορικότερης Τράπεζας της Ελλάδος,
Με την παρούσα επιστολή, θέλω επ’ ονόματι των απανταχού Γορτυνίων, να σας εκφράσω την πλήρη αντίθεσή μας στην προγραμματισμένη διακοπή λειτουργίας του Καταστήματος ΕΤΕ στα Τρόπαια του Δήμου Γορτυνίας.
Προς ενημέρωσή σας ο Δήμος Γορτυνίας είναι ο από τους μεγαλύτερους σε έκταση δήμους στην Ελλάδα και θύμα της ερημοποίησης, με τον πληθυσμό του να γερνά και να χρειάζεται υποστήριξης και όχι εγκατάλειψης. Το εν λόγω κατάστημα καλύπτει μάλιστα μια περιοχή σε ακτίνα 60 χιλιόμετρα με πολύ δύσκολο γεωγραφικό περίγραμμα.
Επίσης θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η Ιστορική Γορτυνία αποτελεί τις έναν από τους πιο ένδοξους και ιστορικούς Δήμους της Ελλάδος με σημαντική συνεισφορά στην κοινωνική, οικονομική και πολιτισμική ανάπτυξη του τόπου. Είναι μάλιστα και η γενέτειρα ενός από τους πιο πετυχημένους Διοικητές της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος του αείμνηστου συμπατριώτη μας, Θεόδωρου Καρατζά.
Η τεράστια έκταση του Δήμου Γορτυνίας και η σύνθεση του πληθυσμού τεκμηριώνει απόλυτα την διατήρηση του καταστήματος. Επίσης είμαι πεπεισμένος πως το κατάστημα αυτό θα αποτελέσει εφαλτήριο για επενδυτικές δράσεις και ενισχύσεις σε νέους ανθρώπους που θέλουν να μείνουν στη Γορτυνία μας και να ξεκινήσουν επιχειρηματική δράση με αρωγό το χρηματοπιστωτικό σας ίδρυμα, στην κρίσιμη αυτή καμπή για τον τόπο μας.
Σας παρακαλώ όπως επανεξετάσετε το αίτημα μας και:
1. Αποφασίσετε την διατήρηση και ενίσχυση του καταστήματος με δράσεις επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης ερημοποιούμενων περιοχών, στα πλαίσια πρωτοβουλιών ανάπτυξης όπως Smart Villages, Social Business κλπ
2. Συμφωνήσετε μαζί μας για τη μετονομασία του Καταστήματος σε Κατάστημα ΕΤΕ Τροπαίων – ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ στη μνήμη του αείμνηστου συμπατριώτη μας και ιστορικού στελέχους της ΕΤΕ
3. Σκεφτείτε το συνδυασμό δράσεων στον όμιλό σας για την υποστήριξη περιοχών όπως η Γορτυνία που αργοσβήνουν

Σας θέλουμε αρωγούς στην προσπάθειά μας να αναστρέψουμε την ερήμωση σε αυτήν την πανέμορφη μα ξεχασμένη από τις αρχές του τόπου γωνιά της Ελλάδος.

Σας Ευχόμαστε Καλές Γιορτές, Καλά Χριστούγεννα και το 2019 να αποτελέσει αφετηρία για την αναπτυξιακή πορεία της Ελλάδος και της Γορτυνίας μας.

Διατελούμε υπόχρεοι, με πατριωτικούς χαιρετισμούς

Δρ. Μιλτιάδης Δ. Λύτρας

Καθηγητής Πληροφοριακών Συστημάτων (Management of Information Systems)

Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

Υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας

Comments powered by CComment

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr