×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: /home/arcadialive/public_html/images/festival_melioy

×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/festival_melioyΟ Δήμος Γορτυνίας στο «10ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας» (pics)

Δεκεμβρίου 11, 2018

Ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) βρέθηκαν με δικό τους περίπτερο στο «10ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας», που πραγματοποιηθήκε στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου 2018 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. 


 Μελισσοκόμοι και παραγωγοί συναφών παραδοσιακών προιόντων της περιοχής της Γορτυνίας φιλοξενήθηκαν στο περίπτερο του δήμου για την προβολή και προώθηση του εξαιρετικού μελιού της Γορτυνίας στο καταναλωτικό και εμπορικό κοινό αλλά και στους χώρους μαζικής εστίασης. Επιπλέον, το φεστιβάλ αποτέλεσε μια ευκαιρία για την σύναψη εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών μεταξύ των παραγωγών και επιχειρήσεων παραγωγής και διακίνησης μελισσοκομικών προϊόντων και εξοπλισμού.
Το πρόγραμμα του φεστιβάλ συγχρόνως με την έκθεση περιελάμβανε παράλληλες εκδηλώσεις, όπως: Μελισσοκομικό συνέδριο, παρουσιάσεις καινοτόμων προιόντων, γευσιγνωσία, γαστρονομικές παρουσιάσεις, ενημέρωση καταναλωτών σε ειδικά περίπτερα, εκδηλώσεις για παιδιά με θέμα: «Η μέλισσα και ο κόσμος της», κ.ά. 

Φωτογραφίες από το Discover Gortynia

{gallery}festival_melioy{/gallery}

Comments powered by CComment

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr