×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: /home/arcadialive/public_html/images/giatroi_theoktisto2018

×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/giatroi_theoktisto2018Στρατιωτικοί γιατροί προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στους κατοίκους του Θεόκτιστου (pics)

Οκτωβρίου 25, 2018

Το Θεόκτιστο επισκέφθηκαν ξανά στις 24/10, οι τρεις στρατιωτικοί γιατροί, κ. Πανσεληνάς Ευστρ, Αρχίατρος πνευμονολόγος Δ/ντης του 411 ΓΣΝ, ο κ. Παπαγιαβής, Αν. Επίατρος ορθοπεδικός στο 411 ΣΓΝ και ο Ανθυπίατρος Ιατρός του 11ου Συντάγματος Γκιόλας Κών/νος.

Ο Δκτης του 11ου Συντάγματος Σντ/ρχης Δρακόπουλος Θεόδωρος. από κοινού με τον Δ/ντή του 411 ΓΣΝ κ. Πανσεληνά Ευστράτιο και τον πρόεδρο του  Θεοκτίστου κ. Χαρ. Μαστορόπουλο Σ/μχο Ε.Α. μηχανικό οργάνωσαν και συντόνισαν την ανωτέρω επίσκεψη, προκειμένου να εξετάσουν τους κατοίκους του χωριού, που στερούνται αγροτικού ιατρού εδώ και πολύ καιρό.

''Οι κάτοικοι που εξετάστηκαν στο Αγροτικό Ιατρείο ένιωσαν για ακόμη μία φορά ευγνώμονες για την χειρονομία των παραπάνω στελεχών που με το ήθος τους και τον άριστο επαγγελματισμό τους, προάγουν την κοινωνική προσφορά των ενόπλων δυνάμεων" μας δήλωσε ο πρόεδρος της κοινότητας που προέρχεται από την Πολεμική Αεροπορία θέλοντας να ευχαριστήσει τον Δ/κτη του 11 ου Συντάγματος Σντ/ρχη Δρακόπουλο Θεόδωρο και τους κ. Πανσεληνά Ευστράτιο Αρχίατρο Δ/ντη του 411 ΓΣΝ, κ .Παπαγιαβή Αν. Επίατρος και τον Ανθυπίατρο Γκιόλα Κών/νο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες και συγχαρητήρια - για την επανεκλογή του απηύθυνε στον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας κ. Βασίλη Ψυχογιό, ο πρόεδρος κ. Χαρ. Μαστορόπουλος, αφού, όπως μας δήλωσε, χάρις και στην δική του συνδρομή του πραγματοποιήθηκε η ανωτέρω επίσκεψη.

{gallery}giatroi_theoktisto2018{/gallery}

Comments powered by CComment

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr