×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: /home/arcadialive/public_html/images/athlos_mainalou_vitina_gortinias

×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/athlos_mainalou_vitina_gortiniasΜε επιτυχία διεξήχθη ο Άθλος Μαινάλου 2018 στη Βυτίνα Γορτυνίας

Οκτωβρίου 24, 2018

Πραγματοποιήθηκε για ένατη συνεχόμενη χρονιά το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 στην περιοχή της Βυτίνας και στο καταπράσινο Μαίναλο ο καθιερωμένος λαϊκός αγώνας περιπέτειας (ορεινό τρέξιμο και ορεινή ποδηλασία) με την ονομασία «ΑΘΛΟΣ ΜΑΙΝΑΛΟΥ 2018».

Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Δήμο Γορτυνίας και την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) με την συνεργασία και την τεχνική διεύθυνση της ομάδας του οδηγού βουνού και διοργανωτή αγώνων βουνού κ. Γιάννη Θεοχαρόπουλου. Τον «Άθλο Μαινάλου 2018» υποστήριξε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Πελοποννήσου.

Ο Άθλος Μαινάλου είναι διήμερος αγώνας, που περιλαμβάνει δύο αγωνίσματα, ορεινό τρέξιμο και ορεινή ποδηλασία με αφετηρία και τερματισμό την Βυτίνα. Ο καιρός του αγωνιστικού διημέρου ήταν καταπληκτικός και η διεξαγωγή των αγωνισμάτων άψογη.

Συμμετείχαν εκατοντάδες αθλητές και οι αθλήτριες, μεταξύ των οποίων και πολλά αξιόλογα ονόματα από τον χώρο της ορεινής ποδηλασίας και του ορεινού τρεξίματος.

Φέτος η διοργάνωση περιλάμβανε τη διεξαγωγή νυχτερινού αγώνα τρεξίματος 3 χιλ., το βράδυ του Σαββάτου 20 Οκτωβρίου στα γραφικά δρομάκια της Βυτίνας, την οποία χάρηκαν ιδαιτέρως όλοι οι συμμετέχοντες, μικροί και μεγάλοι.  

Εκφράζουμε πολλές ευχαριστίες στους αθλητές που ήρθαν στη Γορτυνία από πολλά μέρη της Ελλάδος, στην οργανωτική ομάδα για την άψογη διοργάνωση, στο Δασαρχείο Βυτίνας, στο Αστυνομικό Τμήμα Γορτυνίας, στο Σώμα εθελοντών Σαμαρειτών κλιμακίου Τρίπολης, καθώς και σε όλους όσους βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο στην μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης. Ακόμα, συγχαίρουμε τους χορηγούς, τον Όμιλο Κυριών Βυτίνας και τους εθελοντές που στήριξαν την διοργάνωση.

Λεπτομέρειες και αποτελέσματα του αγώνα θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.mountain-sports.gr/athlos-mainalou2018-runbike/

{gallery}athlos_mainalou_vitina_gortinias{/gallery}

Comments powered by CComment

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr