×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: /home/arcadialive/public_html/images/festival_melioy_gortinia

×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/festival_melioy_gortiniaΈναρξη του Φεστιβάλ Μελιού στην Βυτίνα Γορτυνίας (pics)

Αυγούστου 12, 2018

Το βράδυ της Παρασκευής 10 Αυγούστου 2018, έγινε η έναρξη του Φεστιβάλ Μελιού στην Βυτίνα Γορτυνίας με αγιασμό και χαιρετισμούς του Δημάρχου Γορτυνίας κ. Γιαννη Γιαννόπουλου και άλλων εκπροσώπων φορέων.

Το Φεστιβάλ Μελιού στην Βυτίνα περιλαμβάνει έκθεση μελιού και προιόντων μέλισσας από παραγωγούς της περιοχής, κεράσματα με μέλι και μουσικές εκδηλώσεις. Οργανώνεται από τον Δήμο Γορτυνίας και την Κοινωφελή Επιχείρηση(ΔΗΚΕΓ) με την συνεργασία του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Αρκαδίας. Θα διαρκέσει ως το βράδυ της Κυριακής 12 Αυγούστου και θα κλείσει με παραδοσιακό μουσικό πρόγραμμα.

{gallery}festival_melioy_gortinia{/gallery}

Comments powered by CComment

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr