Έναρξη λειτουργίας δανειστικής βιβλιοθήκης στο Βαλτεσινίκο

Αυγούστου 03, 2018

Αν έχεις κήπο και μια βιβλιοθήκη έχεις όλα όσα σου χρειάζονται.(Κικέρων)

Ο Μουσικοχορευτικός & Λαογραφικός Σύλλογος Βαλτεσινίκου “Χορεσίβιος”, στην προσπάθεια του να τονίσει την αξία του βιβλίου και να φωτίσει τον πλούτο που κρύβει ένα καλό βιβλίο, ξεκίνησε με μικρά βήματα, τον θεσμό της δανειστικής βιβλιοθήκης. Οι πρώτοι τίτλοι είναι ήδη διαθέσιμοι για δανεισμό και ελπίζουμε ότι σύντομα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να δανείσουμε πολλά & καλά βιβλία για όλες τις ηλικίες και όλα τα ενδιαφέροντα.

Στην προσπάθεια μας αυτή έχουμε πολύτιμους αρωγούς, τόσο ιδιωτικές πρωτοβουλίες όσο και κρατικές υπηρεσίες, που πίστεψαν και στηρίζουν την ιδέα μας. Το βιβλίο ασκεί θετική επίδραση στη ψυχοσύνθεσή μας και εμπλουτίζει την προσωπικότητά μας, με αποτέλεσμα να εξοστρακίζει τα αρνητικά στοιχεία του εαυτού μας και να τα οπλίζει με αρετή. Κρατάμε στα χέρια μας το κλειδί για να ανοίξουμε το σεντούκι με το θησαυρό.

Μόνο που αυτός ο θησαυρός δεν είναι υλικός, αλλά πνευματικός.
Από σήμερα λοιπόν μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να δανειστεί κάποιο από τα διατιθέμενα βιβλία, προσωρινά είτε με επικοινωνία μέσω ηλ. μηνύματος (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) είτε καλώντας την Γεν. Γραμματέα του ‘Χορεσίβιου’ στο κινητό 6937566093.

Πέραν αυτού την Κυριακή 26 Αυγούστου στις 11.00, στα γραφεία του ‘Χορεσίβιου’, στο Βαλτεσινίκο, θα γίνει ομιλία σχετική με το θέμα και θα παρουσιαστεί η δανειστική μας βιβλιοθήκη.
Ελπίζουμε ότι όλοι θα κατανοήσουμε την μεγάλη σημασία που έχει η προσπάθεια μας αυτή και θα βοηθήσουμε να ενισχυθεί ο θεσμός της δανειστικής βιβλιοθήκης στην περιοχή μας.

Comments powered by CComment

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr