Η αντιπολίτευση του Δήμου Γορτυνίας ζητεί από το ΔΣ να εκφράσει τη συμπαράσταση του Δήμου ενάντια στην πώληση της ΔΕΗ

Δεκεμβρίου 11, 2017

Συστράτευση στον αγώνα κατά της πώλησης των μονάδων, αποτρέποντας ένα εθνικό έγκλημα, στηρίζοντας το σύνολο των εργαζομένων που εργάζονται στην Μεγαλόπολη και διαφυλάσσοντας τα συμφέροντα του Δήμου ζητούν με επιστολή τους προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης.

Κύριε Πρόεδρε,

Είναι ήδη γνωστή η απόφαση της Κυβέρνησης να προχωρήσει άμεσα στην πώληση μονάδων της Δ.Ε.Η. και ειδικότερα στην πώληση των μονάδων παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος της Μεγαλόπολης.
Οι ενέργειες και οι αποφάσεις αυτές μας βρίσκουν παντελώς αντίθετους και θεωρούμε ότι ως Δήμος Γορτυνίας οφείλουμε να συστρατευθούμε στον αγώνα κατά της πώλησης των μονάδων, αποτρέποντας ένα εθνικό έγκλημα, στηρίζοντας το σύνολο των εργαζομένων και ειδικότερα των Γορτυνίων συνδημοτών μας που εργάζονται στην Μεγαλόπολη και διαφυλάσσοντας τα συμφέροντα του Δήμου μας, αφού ο Δήμος Γορτυνίας είναι συνδικαιούχος του λιγνητόσημου - Ειδικού Αναπτυξιακού Πόρου.
Παρακαλούμε και προτείνουμε στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να εισαχθεί στην ημερήσια διάταξη το θέμα της πώλησης των μονάδων της Δ.Ε.Η., προκειμένου ως Δήμος να εκφράσουμε την αντίθεσή μας, να σταθούμε είμαστε δίπλα στους αγώνες των εργαζομένων και να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε, συμμετέχοντας δυναμικά σε κάθε κινητοποίηση.
Η ενέργεια και τα νερά είναι δημόσια αγαθά και δεν ξεπουλιούνται.
Αναμένουμε τις ενέργειες σας.

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Με τιμή,

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Π. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ- ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΑΡ. ΚΟΥΛΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Comments powered by CComment

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr