Το ξέσπασμα του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας για τα σκουπίδια στη Γορτυνία

Φεβρουαρίου 13, 2017

Δείτε τι ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ.Βαγγέλης Γιαννακούρας - κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Παγγορτυνιακής Ένωσης - με αφορμή τις διαμαρτυρίες που υπάρχουν για τα απορρίμματα.

Επειδή προκλήθηκα στη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Παγγορτυνιακής Ένωσης για τα σκουπίδια με αφορμή τα προβλήματα που υπάρχουν το τελευταίο διάστημα στη Γορτυνία, επεσήμανα κάποια πράγματα και κατέστησα σαφές πως μόνο με την υπογραφή της σύμβασης θα λυθεί το πρόβλημα.


Πρέπει η Κυβέρνηση άμεσα να υπογράψει τη σύμβαση ώστε να προχωρήσουμε στη διαχείριση των απορριμμάτων, διαφορετικά το πρόβλημα θα παραμένει και τα σκουπίδια θα μένουν στους δρόμους, αφού οι χωματερές έκλεισαν.


Όλα τα άλλα οφείλονται σε άγνοια, σε ιδεοληψίες και αγκυλώσεις και προκαλούν αδιέξοδο στις τοπικές κοινωνίες.


Εμείς κάναμε το χρέος μας και πρέπει η Κυβέρνηση να βάλει την τελική υπογραφή για να λυθεί το πρόβλημα.


Και να διευκρινίσω και κάτι για τον δρόμο των Λαγκαδίων -η παράκαμψη είναι έργο του Υπουργείου. Εμείς θα φτιάξουμε την γέφυρα και μέχρι το Καλοκαίρι θα είναι έτοιμη. Αρμοδιότητά μας είναι το επαρχιακό δίκτυο και εκεί παρεμβαίνουμε με όσα χρήματα έχουμε και βάσει των δυνατοτήτων μας, που πλέον είναι πολύ περιορισμένες.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr