Μεγαλόπολη: Ο Δήμαρχος τι θέλει να κρύψει και απειλεί τους υπαλλήλους ;

Σεπτεμβρίου 24, 2020

Για αυταρχισμό και η αντιδημοκρατική συμπεριφορά του Δήμαρχου απέναντι στους υπαλλήλους κάνει λόγο η παράταξη Δημοτική Ενότητα Μεγαλόπολης.

Δεν έχει τέλος ο αυταρχισμός και η αντιδημοκρατική συμπεριφορά του Δήμαρχου απέναντι στους υπαλλήλους. Τις τελευταίες μέρες το γραφείο του Δήμαρχου έχει μετατραπεί σε ανακριτικό, θυμίζοντας άλλες εποχές καταδικασμένες στη συνείδηση των πολιτών, ανακρίνοντας υπάλληλους που ευσυνείδητα επιτελούν τα καθήκοντα τους.

Με τη λογική ΄΄του εδώ εγώ διοικώ και κάνω ότι θέλω΄΄, πιστεύει ότι θα περάσει το φόβο και το τρόμο στους υπαλλήλους. Γελιέται όμως αν νομίζει ότι θα επιβάλει το νόμο της σιωπής. Αυτό που μάλλον δεν μπορεί να καταλάβει είναι ότι οι Δήμοι, λειτουργούν χάρη στην ευσυνειδησία και το φιλότιμο των εργαζομένων. Οι εργαζόμενοι αποτελούν την ψυχή των υπηρεσιών του Δήμου και οφείλει ο Δήμαρχος να τους σέβεται.

Οι υπάλληλοι όταν διαπιστώνουν παρανομίες και παρατυπίες εκτελώντας το καθήκον τους θα πρέπει να τις καταγγέλλουν αμέσως και όχι να τις αποκρύπτουν.

Άραγε ο Δήμαρχος τι θέλει να κρύψει και απειλεί τους υπαλλήλους ;

Δημοτική Ενότητα

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr