Σύμφωνο συνεργασίας του Δήμου Τρίπολης, με το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σεπτεμβρίου 01, 2020

Σύμφωνο συνεργασίας του Δήμου Τρίπολης, με το «Χαμόγελο του Παιδιού», υπογράφτηκε το πρωί της Τρίτης (1/9/2020), στο Δημαρχείο της πόλης.

Σύμφωνο συνεργασίας συνυπόγραψαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης και ο Πρόεδρος του Εθελοντικού Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστα Γιαννόπουλος.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τον κ. Γιαννόπουλο, στο Δημαρχείο της πόλης και υπογράμμισε ότι η μέρα αυτή είναι σημαντική για τον Δήμο Τρίπολης. «Θεσμός πλέον για τη χώρα μας είναι και το Χαμόγελο του Παιδιού και το έργο του έχει αναγνωριστεί στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση» είπε και απεύθυνε κάλεσμα ενεργοποίησης πολίτες του Δήμου μας στον τομέα του εθελοντισμού.

Ο κ. Γιαννόπουλος τόνισε ότι η συνεργασία αυτή αφορά έκτακτες καταστάσεις, όπως όταν ένα παιδί βρίσκεται σε κίνδυνο ή περιπτώσεις εξαφανίσεων. «Κινητοποιούμε φορείς και άτομα για να στηρίξουμε το παιδί, τον έφηβο και την οικογένεια» είπε ο Πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Η συνεργασία των δύο πλευρών αφορά την πρόληψη και αντιμετώπιση περιστατικών βίας, πρόληψη περιστατικών εξαφάνισης, παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, αλλά και την πρόληψη αντιμετώπισης προβλημάτων υγείας.

Στους τομείς αυτούς, θα συστρατευθούν όλες οι υπηρεσίες του Δήμου Τρίπολης (όπως η Δημοτική Αστυνομία, που θα δημιουργηθεί το επόμενο διάστημα) και θα συμβάλλον σε αυτή την προσπάθεια, με βάση πάντα την τεχνογνωσία του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr