Κώστας Τζιούμης: " Στηρίζουμε τον πολιτισμό μας"

Μαϊος 21, 2019

Η Τρίπολη και η ευρύτερη περιοχή της έχουν να επιδείξουν χειροπιαστά μνημεία του πολιτισμού και πολιτιστική παραγωγή και παρουσία από τα πανάρχαια χρόνια μέχρι σήμερα, αναφέρει σε κείμενό του ο επικεφαλής του συνδυασμού "Τρίπολη αύριο" κ. Κώστας Τζιούμης.

Αναλυτικά το κείμενο του κ. Τζιούμη:

"Η ΤΕΓΕΑ και οι αρχαιότητές της, η ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ και το Θέατρό της μαζί με αυτό  του Ορχομενού, το ελατόφυτο Μαίναλο, ενδιαίτημα του Πάνα και των Μαιναλίδων Μουσών, η ΤΡΙΠΟΛΗ, κοιτίδα της Επανάστασης του 1821 και στοργική αλλά αδέξιος φύλακας των οστών του ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ- και άλλα πολλά στοιχεία της ταυτότητάς μας, προβαλλόμενα καταλλήλως, θα συγκινήσουν πολλούς και θα κινητοποιήσουν ακόμα περισσότερους, Έλληνες και ξένους, ώστε να μας επανατοποθετήσουν  δυναμικά στον τουριστικό χάρτη της χώρας.

Εξάλλου δεκάδες πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι, με πρώτον τον ΑΣΤΕΡΑ μας, αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές μας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχουμε πολιτισμό, παράγουμε πολιτισμό, πάνω στον οποίο θα στηριχθεί και τον οποίο θα στηρίξει  η ΤΡΙΠΟΛΗ του ΑΥΡΙΟ".

Κώστας Τζιούμης

Comments powered by CComment

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr