Επίσκεψη του Κώστα Τζιούμη στα χωριά Ζευγολατιό, Νεοχώρι και Στενό

Μαϊος 16, 2019

Στα χωριά Ζευγολατιό, Νεοχώρι και Στενό βρέθηκε την Τετάρτη 15 Μαΐου, ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Τζιούμης, με μέλη του συνδυασμού του, στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί προκειμένου να ενημερωθεί και να συζητήσει για τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Τζιούμης, με μέλη του συνδυασμού μας, επισκεφθήκαμε χθες τα χωριά Ζευγολατιό, Νεοχώρι, Στενό. Συζητήσαμε με τους κατοίκους, ακούσαμε τα τεράστια προβλήματα που για χρόνια παραμένουν άλυτα, αγροτικοί δρόμοι, αντιπλημμυρική προστασία,στήριξη της γεωργικής παραγωγής κλπ.

Ειδικά το θέμα της αντιπλημμυρικής προστασίας είναι κρίσιμο για τα χωριά αυτά, καθότι υπέστησαν τα τελευταία χρόνια σοβαρότατες υλικές ζημιές από πλημμύρες.

tzioumis steno1

Παρόλες τις ζημιές όμως, ουσιαστικά κανένα έργο αντιπλημμυρικής προστασίας δεν έχει γίνει τα τελευταία χρόνια. Δεσμευθήκαμε για την στήριξη της αγροτικής παραγωγής, για την βελτίωση των υποδομών, αγροτικοί δρόμοι, καθαρισμοί χανδάκων,ρεμάτων κλπ.

tzioumis steno2

Απαιτείτε μία ολοκληρωμένη μελέτη αντιπλημμυρικής προστασίας της περιοχής και μία συνολική παρέμβαση ώστε να υπάρξει οριστική λύση του προβλήματος.

tzioumis steno3

Δεσμευθήκαμε, επίσης για την αναβάθμιση της γιορτής κρασιού, με τριήμερες θεματικές εκδηλώσεις, η οποία θα οδηγήσει σε συστηματική προβολή του εξαιρετικού αυτού τοπικού προϊόντος του μοσχοφίλερου.

Κώστας Τζιούμης

Comments powered by CComment

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr