Επίσκεψη Κώστα Τζιούμη στις Ρίζες Τεγέας

Μαϊος 13, 2019

Το χωριό Ρίζες Τεγέας επισκέφθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη αύριο" Κώστας Τζιούμης, πραγματοποιώντας ανοικτές συζητήσεις με τους κατοίκους για τα προβλήματα που αφορούν στην ευρύτερη περιοχή.

Και εδώ οι κάτοικοι επεσήμαναν την απουσία του Δήμου από την καθημερινότητα τους, όπως αναφέρει στο σχετικό δελτίο τύπου ο επικεφαλής της παράταξης.

Δρόμοι, φωτισμός, αδέσποτα και εδώ θεωρούνται από τους κατοίκους πολύ σημαντικά προβλήματα. Αγροτική οδοποιία δεν έχει γίνει ούτε ένα χιλιόμετρο.

Επιπλέον μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του 2016 αντιπλημμυρικά έργα δεν ξεκίνησαν ακόμη στην περιοχή τους, (πλην του μικρού έργου που έκανε η MOMA).

Η αίσθηση της εγκατάλειψης από τον Δήμο, είναι διάχυτη και σε αυτή την περιοχή.

tzioumis rizes1

Δεσμευθήκαμε για την βελτίωση των υποδομών, τη στήριξη της γεωργικής παραγωγής,προώθηση του έργου της Τάκας, την παρουσία του αρμόδιου αντιδημάρχου στα χωριά σε καθημερινή βάση.

Επιπλέον γενικότερα για την Τεγέα :την αναβάθμιση του πανηγυριού σε συνεργασία με τον Τεγεατικό, την ανάδειξη και προβολή της ιστορικής κι πολιτιστικής κληρονομιάς της Τεγέας, την δημιουργία μουσείου για τον Λαμπράκη με αναβάθμιση των εκδηλώσεων που γίνονται προς τιμή του.

Κώστας Τζιούμης

Comments powered by CComment

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr