Ο Δήμος Τρίπολης αρωγός στην 1η Εκπαιδευτική Ημερίδα για τις νέες προοπτικές στην Ογκολογία (video)

Μαρτίου 04, 2019

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής παραβρέθηκε στην 1η Εκπαιδευτική Ημερίδα με θέμα: «Οι νέες προοπτικές στην Ογκολογία» η οποία διεξήχθη στο Αρχοντικό Καλτεζιώτη στο Κάψια Αρκαδίας στις 2 Μαρτίου 2019.

Σε ένα σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Παυλής ανέφερε:

"Υποδεχόμαστε την πρώτη Εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα οι νέες προοπτικές στην Ογκολογία που συνδιοργανώνεται από το αρχέγονο κύτταρο και το Ογκολογικό τμήμα του Παναρκαδικού νοσοκομείου Τρίπολης.

Ή παρουσία σας και η κατάθεση των εισηγήσεων σας αναμφίβολα θα συνεισφέρουν στον συγκεκριμένο επιστημονικό διάλογο αλλά έρχονται πέραν αυτού να εμπλουτίσουν την υγιή και δυναμική σχέση που χτίζεται καθημερινά μεταξύ της τοπικής κοινωνίας και της επιστημονικής κοινότητας λειτουργώντας προσθετικά στην αξιακή αναβάθμιση της περιοχής μας.

payliso ogkologia kapsia 2

Πραγματικά συγχαίρουμε τους διοργανωτές που με τις πρωτοβουλίες τους και την δική τους προσπάθεια για μία ακόμα φορά δίνουν την δυνατότητα της άμεσης επιστημονικά τεκμηριωμένες πληροφόρησης πάνω σε βασικά ερωτήματα στον τομέα της Ογκολογίας που συνεχώς εξελίσσεται και προσαρμόζεται στις νέες τάσεις.

Για τα πολύ ενδιαφέροντα αυτά θέματα που έχουν μεγάλη πρακτική χρησιμότητα θα μας μιλήσετε εσείς.

payliso ogkologia kapsia 3

Από την πλευρά του Δήμου Τρίπολης θα σας διαβεβαιώσω ότι θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες κάθε πρωτοβουλίαςκαι κάθε εγχειρήματος της επιστημονικής κοινότητας που προσφέρει τη δυνατότητα συνεχούς ενημέρωσης και επιμόρφωσης πάνω σε καίρια θέματα πάνω στην σύγχρονη και παράλληλα δύσκολη καθημερινότητα που διανύουμε.

Σας ευχαριστώ πολύ και σας καλωσορίζουμε στο Δήμο μας"

payliso ogkologia kapsia 1

Comments powered by CComment

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr