×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: /home/arcadialive/public_html/images/egkatalimena_tripoli

×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/egkatalimena_tripoliΠερισυλλογή εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων από το Δήμο Τρίπολης (video - pics)

Φεβρουαρίου 18, 2019

Σε απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων προχώρησε την Δευτέρα 18/02/2019 ο Δήμος Τρίπολης.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Προέδρου του Δ.Σ. Τρίπολης κ. Αναστάσιου Κακλαμάνου, τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα αποτελούν πηγή περιβαλλοντικής ρύπανσης και πρέπει να αποσυρθούν από τα σημεία, που για πολύ καιρό βρίσκονται στην πόλη.

Πάνω από 25 οχήματα είχαν εντωπιστει προκειμένου να απομακρυνθούν και από σήμερα ξεκινάει η διαδικασία απομάκρυνσης τους με τα πρώτα 6 οχήματα.

Τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα αποτελούν πηγή περιβαλλοντικής ρύπανσης

α) εστίες κινδύνων για μικρά παιδιά,
β) πηγές μόλυνσης και ασχήμιας,
γ) καταλαμβάνουν ωφέλιμο χώρο επί των οδικών τμημάτων και
δ) μπορεί να περιέχουν υπολείμματα καυσίμων ή λαδιών, με κίνδυνο ανάφλεξης τους καλοκαιρινούς μήνες.

 Η περισυλλογή θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα όσοι δημότες έχουν εντοπίσει εγκαταλελειμμένα οχήματα, να ειδοποιήσουν στη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης: τηλ.2713 600421 αλλά και στο :2713 600405, επιδεικνύοντας το σημείο, ώστε να γίνει η απομάκρυνσή τους.

{gallery}egkatalimena_tripoli{/gallery}

Comments powered by CComment

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr