Καταγραφή ζημιών από τον Δήμο Τρίπολης από την πλημμύρα της 5ης Φεβρουαρίου 2019

Φεβρουαρίου 08, 2019

Την καταγραφή ζημιών σε πληγείσες κατοικίες για απλές επισκευαστικές εργασίες και την αντικατάσταση οικοσυσκευής, από την πλημμύρα της 5ης Φεβρουαρίου 2019, ανακοίνωσε ο Δήμος Τρίπολης.

Ο Δήμος Τρίπολης προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποζημιωθούν οι ενδιαφερόμενοι που επλήγησαν από την πλημμύρα της 5ης Φεβρουαρίου 2019, για απλές επισκευαστικές εργασίες και αντικατάσταση της οικοσυσκευής αποκλειστικά για χώρους διαβίωσης οικογενειών α' κατοικίας, καλεί τους ενδιαφερόμενους να προσκομίσουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι 18-2-2019 στο πρωτόκολλο τον Δήμου Τρίπολης ή στις Δημοτικές Ενότητες τον Δήμου.

Απαιτούμενα Δικαιολογητικά:

1. Αίτηση - Υπεύθυνη δήλωση

2. Εκκαθαριστικό φορολογικού έτους 2017

3. Ε1 φορολογικού έτους 2017

4. Εκκαθαριστικό ΕΝΦΙΑ

5. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

6. Μισθωτήριο συμβόλαιο για περιπτώσεις μισθωμένων κατοικιών ή αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΚΟ

7. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας

8. Ε9 για απόδειξη ιδιοκτησίας Σε περίπτωση συνιδιοκτησίας ( πλήρη κυριότητα 50°/ο-50°/ο) απαιτείται εξουσιοδότηση τον συνιδιοκτήτη και τα Ε1 και Ε9 προκειμένου να εισπράξει την οικονομική ενίσχυση ο ένας εκ των δύο. Σε περίπτωση που υπάρχει επικαρπία απαιτούνται Ε1 και Ε9 τον επικαρπωτή καθώς και υπεύθυνη δήλωση του που θα αναφέρει την παραχώρηση της υψηλής κυριότητας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ  ΕΔΩ

Comments powered by CComment

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr