Παρών στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής (video)

Φεβρουαρίου 07, 2019

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στις 7 Φεβρουαρίου 2019 ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής δήλωσε, πως θα είναι και πάλι υποψήφιος για τη θέση του Δημάρχου Τρίπολης.

Ο κ. Παυλής ανέφερε ότι η παράταξή του θα είναι παρούσα στις επόμενες εκλογές ξεκαθαρίζοντας πως ό,τι όσα ακούγονται στην μη συμμετοχή της παράταξης του είναι μία σπέκουλα.

Κάποιους τους βολεύει να διαδίδεται ότι δεν θα συμμετάσχουμε στις επόμενες εκλογές.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Παυλής ανακοίνωσε πως στα τέλη Φεβρουαρίου θα ανακοινωθεί το 60 % των υποψηφίων του συνδυασμού του και στα τέλη Μαρτίου τους υπόλοιπους. Τόνισε, δήλωσε πως θα υπάρξει μεγάλη ανανέωση στο ψηφοδέλτιο της παράταξής του, ενώ θα είναι και πάλι υποψήφιοι όσοι αποδεδειγμένα είναι ικανοί να συνεχίσουν το έργο που ήδη επιτελούν.

Ο κ. Παυλής αναφέρθηκε στα έργα τα οποία έχουν εξασφαλιστεί από τον ίδιο και τους συνεργάτες του και θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα στο δήμο της Τρίπολης τονίζοντας ότι τέτοια έργα δεν έχουν γίνει εδώ και 30 χρόνια στο δήμο.

Επανέλαβε πως τα "ώριμα" έργα ξεπερνάνε τα 150  και πως δεν τον απασχολεί να κάνει "μικρές παρεμβάσεις" για προεκλογικούς λόγους, όπως γινόταν κατά το παρελθόν αλλα ουσιαστικά έργα που θα οφελίσουν σε βάθος χρόνου τους δημότες της Τρίπολης.

Τέλος, ο κ.Παυλής  ανέφερε ότι θα είναι ανοιχτός στις συμμαχίες και στη συνεργασία του με άλλες παρατάξεις ακολουθώντας το νέο εκλογικό σύστημα.

Comments powered by CComment

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr