Με προεκλογικό άρωμα η κοπή πίτας για την παράταξη “Νέα Τρίπολη” (pics)

Ιανουαρίου 26, 2019

Σε ένα γεμάτο αμφιθέατρο στο Πνευματικό Κέντρο στην Τρίπολη ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης και η δημοτική παράταξη «Νέα Τρίπολη» έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2019 το Σάββατο 26 Ιανουαρίου,

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον επικεφαλής της παράταξης Γιάννη Σμυρνιώτη, να κόβει την βασιλόπιτα

Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο πρόεδρος της επιτροπής της ΝΔ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές κ.Κακλαμάνης, ο οποίος αφιέρωσε το κομμάτι του από τη βασιλόπιτα στη μνήμη του αρχηγού του Μακεδονικού Αγώνα, Παύλου Μελά.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι εκτίμηση του κόμματος είναι ότι ο Γ. Σμυρνιώτης είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για την κατάλληλη υποψηφιότητα και αύριο για την κατάλληλη θέση, που θα του την δώσετε εσείς, αυτή του δημάρχου Τρίπολης.
Τέλος κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν και την προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου – όπως χαρακτηριστικά ανέφερε – αυτή του Παναγιώτη Νίκα.
Ο Γιάννης Σμυρνιώτης,  στην αρχή της ομιλίας του χαρακτήρισε το 2019 χρονιά-ορόσημο, επισημαίνοντας ότι είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο και την παράταξή του η στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας ότι όλα όσα οραματίζονται, θα γίνουν ευκολότερα και γρηγορότερα πραγματικότητα με κυβέρνηση της ΝΔ και με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Στη συνέχεια  ανέφερε ότι «Θέλουμε να καλύψουμε την χαμένη πενταετία», ενώ γνωστοποίησε τις δράσεις, με τις οποίες θα γίνει η επανεκκίνηση του Δήμου με τη δέσμευση υλοποίησης τους εντός του πρώτου χρόνου θητείας.

Οι δράσεις είναι: Εκτεταμένη συντήρηση της οδοποιίας.  Άμεση εφαρμογή της κυκλοφοριακής μελέτης και επανεκκίνηση της λειτουργίας της ελεγχόμενης στάθμευσης.  Αποκατάσταση και βελτίωση της οδοσήμανσης και του φωτισμού. Εντατικοποίηση της συστηματικής διαχείρισης των αδέσποτων και κατασκευή του καταφυγίου. Επαναλειτουργία της ΚΕΔΗΤ


Comments powered by CComment

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr