×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: /home/arcadialive/public_html/images/pita_ergazomenos_dimoy2019

×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/pita_ergazomenos_dimoy2019Δήμος Τρίπολης | Διοίκηση και εργαζόμενοι έκοψαν την πίτα τους (video - pics)

Ιανουαρίου 25, 2019

Σε κλίμα χαράς και με πολλές ευχές, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25/01/2019 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διοίκησης και των εργαζομένων του Δήμου Τρίπολης.

Στην κοπή της πίτας, που πραγματοποιήθηκε στο ισόγειο του Δημαρχείου Τρίπολης, παρευρέθη η πλειοψηφία των εργαζομένων του Δήμου Τρίπολης, μέλη της Δημοτικής Αρχής, οι αρχηγοί των παρατάξεων και δημοτικοί σύμβουλοι.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό και την κοπή της πίτας από τον πρόεδρο του Συλλόγου εργαζομένων, τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Τρίπολης δίνοντας τις ευχές του για υγεία και για μια καλύτερη χρονιά σε  όλους, ευχαριστώντας παράλληλα τους υπαλλήλους του Δήμου Τρίπολης για τις υπηρεσίες τους.

Ο Δήμαρχος κλείνοντας την ομιλία του, επεσήμανε ότι ο Δήμος Τρίπολης το 2019 με συλλογική προσπάθεια, θα πρέπει να δουλεύει σαν μια καλοκουρδισμένη μηχανή, ώστε κανένας πολίτης να μην έχει παράπονο από τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Στην συνέχεια οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων έδωσαν με τη σειρά τους τις ευχές τους για μια δημιουργική χρονιά και ένα καλύτερο 2019.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το φλουρί από την βασιλόπιτα έπεσε σε έναν τυχερό υπάλληλο του Δήμου ο οποίος έλαβε ως δώρο, προσωπικά από τον Δήμαρχο, μια δωροεπιταγή από κατάστημα στην Τρίπολη.  Επίσης, ως δεύτερο δώρο, δύο υπάλληλοι πήραν 3 μέρες άδεια.

{gallery}pita_ergazomenos_dimoy2019{/gallery}

 

Comments powered by CComment

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr