Η καθιερωμένη εκδήλωση του ΣΑΟΟ στο εξωκλήσι της Ανάληψης

Σεπτεμβρίου 23, 2020

Η έναρξη της νέας ορειβατικής περιόδου για τον Σύλλογο Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων (ΣΑΟΟ) συμπίπτει εφέτος χρονικά με τον εορτασμό των 199 ετών από την Άλωση της Τριπολιτσάς.


Την Τετάρτη 23/9/2020, στις 7.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκδήλωση στο εξωκλήσι της Ανάληψης στον Βράχο της Πηγής, όπου και θα μοιραστεί το φυλλάδιο με το νέο, προσεκτικά επιλεγμένο, πρόγραμμα της ερχόμενης περιόδου. Δυστυχώς, ο Covid – 19 δεν μας επέτρεψε την έκδοση του 44ου τεύχους του περιοδικού μας « Όρος Αρκαδίας», πρώτη φορά στα 22 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου. Πιστεύουμε ότι τον Ιανουάριο του 2020 θα επιστέψουμε δριμύτεροι!
Περιμένουμε, λοιπόν, τους φίλους και τα μέλη μας στο όμορφο μπαλκόνι της Τρίπολιτσάς να πούμε ένα ποτήρι κρασί με τη γουρνοπούλα μας, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο.
Το διήμερο 26 -27 Σεπτεμβρίου 2020 θα τιμήσουμε την ιστορική οικογένεια των Κολοκοτρωναίων για την καθοριστική συμβολή της στους αγώνες της Εθνικής Παλιγγενεσίας.
Το Σάββατο 26/9 θα πραγματοποιηθεί ορεινό τρέξιμο (απόσταση 50 χλμ.) στο καταπληκτικό μονοπάτι που έχει σηματοδοτήσει ο ΣΑΟΟ, από Λιμποβίσι – Αρκουδόρεμα- Πιάνα – δρυοδάσος Ρουπάκι- Ροεινό – Περθώρι – Ανάληψη- Τρίπολη.
Την Κυριακή 27/9, θα γίνουν δύο πορείες.
Α’ πορεία: Kαλός (κόκκινο προσκυνητάρι) – αρχαίο μονοπάτι Επάνω Χρέπας – Ι.Μ. Επάνω Χρέπας – πηγή Συπάτα – ρέμα Σκυλόχορτο. Ώρες: 3,5 - κατηγορία: A +.
Β ‘ πορεία: Καλός (κόκκινο προσκυνητάρι) – αρχαίο μονοπάτι Επάνω Χρέπας - Ι.Μ. Επάνω Χρέπας - κορυφή 1559 μ. - πηγή Συπάτα – ρέμα Σκυλόχορτο. Ώρες: 5 – κατηγορία: B.
Αναχώρηση λεωφορείου: 8 π.μ. από την πλατεία Αγίου Βασιλείου της Τρίπολης.
Πληροφορίες = δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συλλόγου, Β. Δεκάζου 9 -11, τηλ.: 2710234980, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr