Ευχές Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας, Γιώργου Καμπύλη, για τα παιδιά που δίνουν Πανελλήνιες εξετάσεις

Μαϊος 31, 2023 0
Ευχές Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας, Γιώργου Καμπύλη, για τα παιδιά που δίνουν Πανελλήνιες εξετάσεις
Ευχές του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας Γιώργου Καμπύλη στους μαθητές και μαθήτριες των Επαγγελματικών και Γενικών Λυκείων που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

«Αγαπητές μαθήτριες και αγαπητοί μαθητές, μια ακόμη σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της και οι εξετάσεις αυτές σηματοδοτούν για εσάς το τέλος μιας μακρόχρονης θητείας στη σχολική σας ζωή και της μαθητικής σας ιδιότητας και ταυτόχρονα την έναρξη μιας νέας περιόδου στη ζωή σας.

Η προσπάθεια και η συστηματική προετοιμασία για τις πανελλήνιες εξετάσεις που καταβάλλετε με πολύ κόπο χρειάζεται συγκέντρωση, ηρεμία και πίστη στις δυνάμεις σας.

Πρέπει να θυμάστε ότι η επιτυχία ή η αποτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις δεν καθορίζει την πορεία της ζωής σας. 

Εμείς από την πλευρά μας, οι γονείς σας και οι εκπαιδευτικοί, στεκόμαστε δίπλα σας με κατανόηση και αλληλεγγύη, ώστε να πράξουμε ό,τι χρειάζεται για το δικό σας μέλλον.

Συμπαραστεκόμαστε επίσης στους γονείς των υποψηφίων που στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών τους και τους ευχόμαστε να οπλιστούν με δύναμη και υπομονή.

Εύχομαι από καρδιάς, σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, καλή επιτυχία στη δοκιμασία τους για την είσοδο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Εύχομαι το τελικό αποτέλεσμα να ανταμείψει τους κόπους και τις θυσίες όλων. Καλή επιτυχία!»

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr