Υπεγράφη η σύμβαση του έργου «Αποκατάσταση κεντρικού δρόμου στα Άνω Δολιανά»

Μαϊος 24, 2023 0
Υπεγράφη η σύμβαση του έργου «Αποκατάσταση κεντρικού δρόμου στα Άνω Δολιανά»
Υπεγράφη την Τρίτη 23 Μαΐου, η σύμβαση του έργου «Αποκατάσταση κεντρικού δρόμου στα Άνω Δολιανά», μεταξύ του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας κ.
Γιώργου Καμπύλη και του κ. Γεώργιου Κότσιφα εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 57.800,00€ και χρηματοδοτείται από πιστώσεις ΚΑΠ. Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης των εργασιών ορίζεται σε διακόσιες δέκα (210) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Κατά την εκτέλεση του έργου θα πραγματοποιηθούν εργασίες για την αποκατάσταση των υπαρχόντων σταμπωτών δαπέδων, δημοτικών οδών που βρίσκονται εντός των ορίων οικισμού της Κοινότητας Άνω Δολιανών, τα οποία έχουν υποστεί σημαντικές φθορές με την πάροδο του χρόνου.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας δήλωσε σχετικά: «Από την πρώτη στιγμή δεσμευτήκαμε ότι θα αποδίδουμε στις Κοινότητες το ποσό που τους αναλογεί από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (πρώην ΣΑΤΑ). Προχωράμε στην αποκατάσταση του δρόμου στα Άνω Δολιανά και εργαζόμαστε υπεύθυνα, ώστε να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τις υποδομές σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου μας, που έχουν υποστεί καταστροφές από φυσικά φαινόμενα και φθορές από την πάροδο του χρόνου. Με επιμονή, μεθοδικότητα και σοβαρότητα συνεχίζουμε να παράγουμε άμεσο έργο».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr