×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/Tzioumis 24/4

×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Η DEMO στηρίζει τον Αθλητικό Σύλλογο «ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ο. Τρίπολης»

Απριλίου 24, 2023 0
Η DEMO στηρίζει τον Αθλητικό Σύλλογο «ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ο. Τρίπολης»
Η DEMO, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας, για ακόμη μια χρονιά βρίσκεται ως χορηγός στο πλευρό του Αθλητικού Συλλόγου «ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ο. Τρίπολης», ενός εκ των πιο ιστορικών σωματείων της Αρκαδίας.

Συνεπής στη δέσμευσή της για υπεύθυνη παρουσία στις τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιείται και την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους, η εταιρεία στηρίζει τον Αθλητικό Σύλλογο, και τη συμμετοχή της ομάδας στις εθνικές διοργανώσεις, συμβάλλοντας στην κάλυψη των αναγκών της ομάδας για τις σχετικές αθλητικές δαπάνες μεταφοράς, σίτισης, ένδυσης και προμήθειας εξοπλισμού προπόνησης.

Ο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ο. απαρτίζεται από μεγάλο αριθμό Αρκάδων ποδοσφαιριστών, σε ποσοστό τουλάχιστον 90% του δυναμικού της ομάδας και μετρά σχεδόν έναν αιώνα παρουσίας, καθώς ιδρύθηκε το 1927. Η ποδοσφαιρική ομάδα του συλλόγου διακρίνεται ως πολυνίκης του τοπικού πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας, ενώ έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στα πρωταθλήματα της Β’ και Γ’ Εθνικής. 

Η λειτουργία της DEMO είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την προσφορά προς την κοινωνία. Σε αυτό το πλαίσιο, για κάθε απόφαση, πρωτοβουλία και δράση μοναδικό σημείο αναφοράς είναι ο άνθρωπος και πρωταρχικός στόχος η βελτίωση ποιότητας ζωής.

#DEMO #ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ #ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ_ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr