Δήμος Τρίπολης | Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή νέων στην Ευρωπαϊκή Διάσκεψη για τη Νεολαία

Απριλίου 11, 2023 0
Δήμος Τρίπολης | Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή νέων στην Ευρωπαϊκή Διάσκεψη για τη Νεολαία
Ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με την ομάδα νέων της ΑμΚΕ “Growth Hub” με έδρα την Τρίπολη, θα συμμετάσχει τον επερχόμενο Ιούνιο στην Ευρωπαϊκή Διάσκεψη για τη Νεολαία (EYE2023) με ομάδα 3 ατόμων (1 Youth Worker & 2 Νέα άτομα).

H αποστολή θα υποστηριχθεί από την ΑμΚΕ “Horizons For Youth GR” με έδρα την Αθήνα όπου συνολικά θα συμμετέχουν από την Ελλάδα 20 άτομα (10 Youth Worker & 10 Νέα άτομα).

Με αφορμή το έτος δεξιοτήτων (European Year of Skills 2023), θα πραγματοποιηθεί στο Ευρωκοινοβούλιο στο Στρασβούργο της Γαλλίας η εκπαιδευτική διημερίδα “EYE2023” μεταξύ 09-10.06.2023, με θέμα την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την ευρωπαϊκή Δημοκρατία και το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ).

Η πέμπτη εκδοχή του ΕΥΕ θα περιλαμβάνει δραστηριότητες, όπως διαδραστικά εργαστήρια, ανοιχτούς διαλόγους και debates σε υβριδική μορφή και αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες (10.000) νέους 16-30 ετών από όλη την Ευρώπη και τον κόσμο, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια ξεχωριστή εμπειρία και να συζητήσουν με ειδικούς, ακτιβιστές, παράγοντες επιρροής και φορείς λήψης αποφάσεων, ακριβώς στην καρδιά της ευρωπαϊκής δημοκρατίας, μοιραζόμενοι τις ιδέες τους. Το όλο εγχείρημα στοχεύει στην προώθηση της ισότητας και της συμπερίληψης, ενώ ταυτόχρονα θα επιδιώξει η μορφή του να είναι τόσο βιώσιμη, όσο και προσβάσιμη.

Οι νέοι/νέες μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την συμμετοχή τους στην διημερίδα, συμπληρώνοντας την φόρμα εδώ: https://forms.gle/X3YEWGRzPwFh...

Θα καλυφθεί μέρος του κόστος των μεταφορικών και της διαμονής του ταξιδιού, ύψους τουλάχιστον 350 ευρώ/συμμετέχοντα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

#ΝΕΟΙ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr