Βιασμός 11χρονου στην Κρήτη: Στις φυλακές Τριπόλεως ο 66χρονος λυράρης (pics)

Απριλίου 03, 2023 0
Βιασμός 11χρονου στην Κρήτη: Στις φυλακές Τριπόλεως ο 66χρονος λυράρης (pics)
Στις φυλακές Τριπόλεως αναμένεται να μεταφερθεί ο 66χρονος λυράρης από την Κρήτη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία ενός ανήλικου αγοριού.

Ο 66χρονος λυράρηςμεταφέρθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείουτην περασμένη Παρασκευή (31/3), για να απολογηθεί για την υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας του 11χρονου αγοριού.

Φορώντας μαύρα ρούχα και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε στο γραφείο της Ανακρίτριας.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Ασφάλεια Ηρακλείου, αφορά σε βιασμό κατ' εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους κατ' εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση, μαστροπεία κατ' εξακολούθηση, παράνομη βία κατ' εξακολούθηση, και αφορούν στο διάστημα από το 2018 ως και 15 Φεβρουαρίου 2023.

Η υπόθεση ήρθε στο «φως» μετά από καταγγελία της οικογένειας 16χρονου ο οποίος όπως ανέφερε στην κατάθεση του στους αστυνομικούς, δεχόταν απειλές από τον 66χρονο προκειμένου να μην αποκαλύψει σε κανέναν τι συνέβαινε μεταξύ τους.

Ο βασικός κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα την περασμένη Τρίτη (28/3) και στη συνέχεια ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή (31/3).

Η απολογία του φαίνεται πως δεν έπειασε τις Αρχές, με αποτέλεσμα να κριθεί η προφυλάκισή του.

liraris

filakes2

cnn.gr

#ΦΥΛΑΚΕΣ_ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr