Συνάντηση του εμπορικού συλλόγου Τρίπολης "Ο ΕΡΜΗΣ" με τον Δ.Σ. με τον πολιτευτή της Ν.Δ. και πολιτικό μηχανικό κ. Γιαννακόπουλο Νικόλαο

Μαρτίου 16, 2023 0
Συνάντηση του εμπορικού συλλόγου Τρίπολης
Την Πέμπτη στις 16/3/2023 στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Τριπόλεως ̈Ο ΕΡΜΗΣ ̈ έγινε συνάντηση του Δ.
Σ. με τον πολιτευτή της Ν.Δ. και πολιτικό μηχανικό κ. Γιαννακόπουλο Νικόλαο.

Στην εξαιρετικού επιπέδου συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, έγινε γνωστή στον κ. Γιαννακόπουλο από τα μέλη του Δ.Σ. η εικόνα της εμπορικής κίνησης στην περιοχή μας, τα γενικότερα και ειδικότερα προβλήματα των επιχειρήσεων που δρουν στην πόλη και αναλύθηκαν και από τις δύο μεριές οι πιθανές λύσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Ο κ. Γιαννακόπουλος ανέφερε τα ευεργετικά μέχρι σήμερα φορολογικά μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις επιχειρήσεις όπως και τα καινούρια προγράμματα που αφορούν στην απασχόληση των νέων ανθρώπων του ισχυρού παραγωγικού κομματιού της κοινωνίας «την νέα γενιά», που δύναται να εξασφαλίζουν την στήριξη των επιχειρήσεων σε εργατικό δυναμικό και σε οικονομικούς πόρους, με αποτέλεσμα την καταπολέμηση της ανεργίας, θυμίζοντας βέβαια και την προσπάθεια από μεριάς της πολιτείας όλη αυτή την κρίσιμη 4ετία (περίοδος covid κ.α), ώστε οι ελληνικές επιχειρήσεις να σταθούν όρθιες και να διεκδικήσουν επάξια την επόμενη μέρα.

Τα μέλη του Δ.Σ. εξέφρασαν πιθανές δράσεις που πρέπει να δρομολογηθούν στην πόλη μας ώστε να υπάρξει τρόπος να αυξηθεί η τουριστική κίνηση και ο αριθμός των επισκεπτών, αναδεικνύοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας και ειδικότερα την ιστορικότητά της που δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχουν σε σημείο που θα έπρεπε αξιοποιηθεί.

Τέλος, ο κ. Γιαννακόπουλος αφού έκανε γνωστό μέρος των προτάσεών του για την επόμενη μέρα της Αρκαδίας και αναδεικνύοντας για μία ακόμη φορά το τεράστιο πρόβλημα της δραματικής μείωσης του μόνιμου πληθυσμού του νομού το οποίο και καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε, τόνισε ότι ο ίδιος όντας άνθρωπος που καθημερινά ζει και εργάζεται στην πόλη θα είναι απόλυτα ενεργός σε οποιαδήποτε προσπάθεια του Δ.Σ. και των μελών του και σε απόλυτη και αγαστή συνεργασία μαζί τους με ισχυρή φωνή θα διεκδικεί πάντοτε τα δίκαια αιτήματά των επιχειρήσεων της πόλης και φυσικά ολόκληρης της Αρκαδίας.

#Εμπορικός_Σύλλογος_Τρίπολης

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr