ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Υπεγράφη η σύμβαση του έργου «Διαμόρφωση χώρου εισόδου κλειστού γυμναστηρίου Άστρους και εγκατάσταση μέσων ενεργητικής πυροπροστασίας»

Μαρτίου 15, 2023 0
Υπεγράφη η σύμβαση του έργου «Διαμόρφωση χώρου εισόδου κλειστού γυμναστηρίου Άστρους και εγκατάσταση μέσων ενεργητικής πυροπροστασίας»
Υπεγράφη η σύμβαση του έργου «Διαμόρφωση χώρου εισόδου κλειστού γυμναστηρίου Άστρους και εγκατάσταση μέσων ενεργητικής πυροπροστασίας», μεταξύ του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας κ.
Γιώργου Καμπύλη και της κα Μαρίας Καραχάλιου εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας.

Κατά την υπογραφή της σύμβασης ήταν παρόντες ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Δαλιάνης καθώς και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Άστρους κ. Κωνσταντίνος Μπάρλας.

Το έργο είχε αρχικό προϋπολογισμό 105.000,00€ και κατόπιν της οικονομικής προσφοράς της αναδόχου ανατέθηκε με ποσό 68.578,22€ (πλέον ΦΠΑ 24%). Το έργο έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2021.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης των εργασιών του έργου, ορίζεται σε εκατόν ογδόντα (180) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Κατά την εκτέλεση του έργου θα πραγματοποιηθούν εργασίες αισθητικής, περιβαλλοντικής και λειτουργικής αναβάθμισης του περιβάλλοντος χώρου του κλειστού γυμναστηρίου Άστρους του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, καθώς και η εγκατάσταση απαιτούμενων μέσων πυρασφάλειας. Το τμήμα αυτό του περιβάλλοντος χώρου περιλαμβάνει τη ράμπα εισόδου στο γυμναστήριο, που βρίσκεται στη Νοτιοανατολική πλευρά του, όπως επίσης και αδιαμόρφωτη ράμπα εισόδου στο δυτικό ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Η ανάδειξη όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας και η προαγωγή του αθλητισμού αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της πολιτικής μας. Για τον λόγο αυτό θα συνεχίσουμε να εκμεταλλευόμαστε κάθε δυνατή χρηματοδότηση, που θα μας επιτρέψει να ομορφύνουμε και να διαμορφώσουμε όλους τους χώρους άθλησης».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr