ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μ. Σκαντζός: Θετική γνώμη του ΥΠΑΑΤ για την ένταξη του έργου της μεταφοράς νερού άρδευσης από τις πηγές του Αναβάλου στην παραλιακή Βόρεια Κυνουρία

Δεκεμβρίου 06, 2022 0
Μ. Σκαντζός: Θετική γνώμη του ΥΠΑΑΤ για την ένταξη του έργου της μεταφοράς νερού άρδευσης από τις πηγές του Αναβάλου στην παραλιακή Βόρεια Κυνουρία
Μανώλης Σκαντζός: Η σημερινή ανακοίνωση από την μεριά του Γενικού Γραμματέα κ.
Παπαγιαννίδη και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Γεωργαντά με την οποία και εκφράζουν την θετική γνώμη τους για την ένταξη του έργου της μεταφοράς νερού άρδευσης από τις πηγές του…

Μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Χρήστο Λαμπρόπουλο και την σημαντική βοήθεια του Προέδρου του ΕΛΓΑ και πρώην Υπουργού κ.Ανδρέα Λυκουρέντζου αγωνιστήκαμε 3 χρόνια τώρα για να ολοκληρώσουμε την μελέτη και την περιβαλλοντική αδειοδότηση γι’ αυτό το έργο.

Πρόκειται για ένα έργο πρωτίστως περιβαλλοντικό αλλά και ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα  που είναι ο βασικός οικονομικός πυλώνας για το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Να αποφύγουμε την ερημοποίηση που έρχεται στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας και ταυτόχρονα να παραμείνουν οι νέοι στον τόπο μας, καλλιεργώντας την εύφορη γη μας και αποκτώντας ένα σημαντικό εισόδημα.

Για εμένα η πολιτική από την στιγμή που ασχολήθηκα με τα κοινά και ως Δήμαρχος και ως Περιφερειακός Σύμβουλος και ως Αντιπεριφερειάρχης ήταν στο τέλος της διαδρομής να έχω συμβάλει στην ανάπτυξη του τόπου μου με σημαντικά έργα.

Το Λιμάνι του Παραλίου Άστρους, η ολοκλήρωση των δικτύων του βιολογικού καθαρισμού του Δήμου μας και η άρδευση από τις πηγές του Αναβάλου ήταν οι 3 βασικοί στόχοι μου.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr