Συμμετοχή της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας στην έκθεση Philoxenia στη Θεσσαλονίκη

Νοεμβρίου 24, 2022 0
Συμμετοχή της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας στην έκθεση Philoxenia στη Θεσσαλονίκη
Ο Σύλλογος "Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας", συμμετείχε στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2022, που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 18-20 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Η έκθεση που διοργανώνεται ετησίως κάθε Νοέμβριο αποτελεί το κομβικό σημείο συνάντησης του Τουριστικού κλάδου, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Εκεί, συμμετέχουν επιχειρήσεις από όλο το τουριστικό φάσμα, ελληνικοί και διεθνείς τουριστικοί προορισμοί, ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία, τουριστικοί πράκτορες, κλαδικοί φορείς και ΜΜΕ.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους εν δυνάμει πελάτες τους, για τις ομορφιές της Αρκαδίας και τις δραστηριότητες που προσφέρονται στον επισκέπτη κατά την διαμονή τους στον τόπο. Επιπλέον, έγιναν συναντήσεις με διάφορα γραφεία προώθησης προορισμού, για την αποτελεσματικότερη προβολή της περιοχής και την στρατηγική που θα πρέπει να ακολουθήσουμε για την ανάδειξή του προορισμού.

Παράλληλα, η Ένωση, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, με την βοήθεια και οργάνωση της εταιρείας Respond on Demand (τις κυρίες Χρύσσα Κρασσά & Μαρία Αθανασοπούλου) και αθρόα συμμετοχή εκπροσώπων τουριστικών γραφείων και ξεναγών της Β. Ελλάδας, παρουσίασε σε μέλη της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας-Θράκης και σε μέλη του Συνδέσμου Ξεναγών Θεσσαλονίκης ειδικά την Ανατολική Αρκαδία- Βόρεια Κυνουρία ως ανερχόμενο τουριστικό προορισμό αναφέροντας τις ιδιαιτερότητες του προορισμού και τα πλεονεκτήματα του εναλλακτικού τουρισμού στην περιοχή. Η πρόεδρος τόνισε ότι οι δυνατότητες που προσφέρονται στην περιοχή δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν χωρίς τους πολύτιμους συνεργάτες μας και προωθητές-εκτελεστές των εναλλακτικών δράσεων (την Κοιν Σεπ 5ente, Travel to Peloponnese, Mama's Flavours, Iatridis Estate, Fungi Hellas, Α Χώρα Να Μου και All About Peloponnisos, το Sports and Activities Gateway κ.α.). Με τον τρόπο αυτό, άνοιξε ο διάλογος για αύξηση της επισκεψιμότητας της περιοχής από επισκέπτες της Βορείου Ελλάδας και όχι μόνον, στο μέλλον.

Εκ μέρους του Συλλόγου, παραβρέθηκε η Πρόεδρος κ. Βίβιαν Μανωλέσου, ο Αντιπρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Λιοντής, καθώς και άλλα μέλη της "Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας".

Η εκδήλωση ήταν πολύ επιτυχημένη και τα γραφεία έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την περιοχή και πρότειναν να επισκεφτούν τον τόπο μετά από την διοργάνωση ενός
ταξιδιού εξοικείωσης. 

316348750 547887580682876 2103724927076592584 n

316051331 443559261090414 6136504229682937996 n

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr