Ο Δήμος Γορτυνίας στην 37η PHILOXENIA της ΔΕΘ - HELEXPO

Νοεμβρίου 19, 2022 0
Ο Δήμος Γορτυνίας στην 37η PHILOXENIA της ΔΕΘ - HELEXPO
Την είσοδό του στην 37η PHILOXENIA της ΔΕΘ - HELEXPO που πραγματοποιείται από 18 έως 20 Νοεμβρίου 2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, έκανε ο Δήμος Γορτυνίας.

Με ενιαίο περίπτερο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου (Π.Ε.Δ.), οι Δήμοι Γορτυνίας, Άργους - Μυκηνών, Επιδαύρου, Ερμιονίδας, Καλαμάτας, Κορίνθου και Τρίπολης συμμετέχουν αυτό το τριήμερο στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «PHILOXENIA» στη Θεσσαλονίκη. Το περίπτερο – πρωτοβουλία της Π.Ε.Δ., στην οποία ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης κατέχει τη θέση του Γενικού Γραμματέα, δημιουργήθηκε με σκοπό να ισχυροποιήσει την παρουσία των επτά γειτονικών Δήμων της Πελοποννήσου στην Έκθεση και να τους προβάλει συνδυαστικά ως ένα ισχυρό τουριστικό προϊόν δίχως εποχή.

Στο περίπτερο 15, σταντ 21, εκπρόσωποι των Δήμων Γορτυνίας, Άργους - Μυκηνών, Επιδαύρου, Ερμιονίδας, Καλαμάτας, Κορίνθου και Τρίπολης στα πλαίσια της εξωστρεφούς δράσης που επιδιώκουν να αναπτύξουν, θα προβάλουν στο διεθνές και εγχώριο κοινό τα μοναδικά χαρακτηριστικά των περιοχών τους. Ενώ, πολλοί από αυτούς θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις και συζητήσεις με γνώμονα την τόνωση του τουρισμού στους Δήμους τους και στόχο τη σύναψη συμφωνιών. Συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι του Δήμου Γορτυνίας κ. Πάικος Αναγνωστόπουλος Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Γορτυνίας και κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου συνεργάτης του Δημάρχου και μέλος του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Γ., αναμένεται να συναντηθούν αύριο, Σάββατο 19 Νοεμβρίου, με τον Πρόεδρο της ΔΕΘ - HELEXPO κ. Τάσο Τζήκα και εκπροσώπους της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

Σήμερα, ημέρα εγκαινίων της 37ης PHILOXENIA, το σταντ του Δήμου Γορτυνίας επισκέφθηκαν η Πρόεδρος του ΕΟΤ κα. Άντελα Γκερέκου, ο Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης, ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης και ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr