ΕΛΜΕ Αρκαδίας: Δηλώσεις σχετικά με τις διαμαρτυρίες των μαθητών του ΓΕΛ. Μεγαλόπολης

Νοεμβρίου 16, 2022 0
ΕΛΜΕ Αρκαδίας: Δηλώσεις σχετικά με τις διαμαρτυρίες των μαθητών του ΓΕΛ. Μεγαλόπολης
Πάνω από δυο μήνες μετά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς δεν έχουν καλυφθεί όλα τα κενά σε διδακτικό προσωπικό και σε σχολεία της Αρκαδίας.
Το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο στα Γενικά Λύκεια και ειδικά στις κατευθύνσεις, αλλά και στα ΕΠΑ.Λ.…

Δηλώσεις ΕΛΜΕ Αρκαδίας:

Ρωτάμε την κα Κεραμέως που έχει κινητοποιήσει λυτούς και δεμένους, για να συκοφαντήσει των αγώνα των μαθητών, αλλά και του κλάδου που και εδώ στην Αρκαδία επανειλημμένως έχουν αναδείξει τέτοια ζητήματα.

Ποιος φταίει κα Υπουργέ; Φταίνε τα παιδιά που αγωνίζονται γιατί θα αντιμετωπίσουν με δυσμενείς όρους την τράπεζα θεμάτων και τις Πανελλαδικές ή η πολιτική της κυβέρνησή σας που αντιμετωπίζει τις ανάγκες της εκπαίδευσης ως κόστος, κάτι που σαφώς δεν κάνει με τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, και προκλητικά διατυμπανίζει ότι από την αρχή της σχολικής χρονιάς όλα βαίνουν καλώς; Ρητορικό, ασφαλώς, το ερώτημα.

Απαιτούμε τώρα την κάλυψη όλων των κενών στα σχολεία και στο ΓΕ.Λ. της Μεγαλόπολης. Την κατάργηση της τράπεζας θεμάτων που με τόσες χαμένες διδακτικές ώρες από την αρχή της χρονιάς αποδεικνύεται και σε αυτή την περίπτωση ότι λειτουργεί εις βάρος των μαθητών.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr