Πολύτιμο τρίποντο του ΑΣΠΕΤ απέναντι στον Ποσειδώνα Λουτρακίου που επικράτησε με 3-0 σετ

Νοεμβρίου 01, 2022 0
Πολύτιμο τρίποντο του ΑΣΠΕΤ απέναντι στον Ποσειδώνα Λουτρακίου  που επικράτησε με 3-0 σετ
Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής κατηγορίας βόλεϊ γυναικών πέτυχε ο ΑΣΠΕΤ Τρίπολης.

Τα κορίτσια της Τρίπολης μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των δυο πρώτων αγωνιστικών παρά το ότι η ομάδα κατά διαστήματα ήταν ανταγωνιστική και έπαιζε ωραίο βόλεϊ, δεν είχε καταφέρει να βρει σταθερότητα στο παιχνίδι της, ώστε να πάρει κάποιο βαθμό ή βαθμούς.

Χθες όμως παρά τα προβλήματα τραυματισμών και τις αναγκαστικές αλλαγές θέσεων που έγιναν όπως η ακραία η Σήλια η Χρονοπούλου που έπαιξε λίμπερο, έδειξαν αποφασισμένα από την αρχή να πάρουν την νίκη . Με «άσσους» στο μανίκι τις Πεντεφούντη και Μπιρμπίλη οι οποίες είχαν από πέντε και τέσσερις άσσους αντίστοιχα και πρώτο βιολί την Ζάβου στην επίθεση με 15 πόντους η ομάδα του Γιώργου Χρονόπουλου δεν άφησε περιθώρια στην ομάδα του Λουτρακίου να αντιδράσει, φτάνοντας έτσι στην νίκη και στους τρείς βαθμούς που θα την βοηθήσουν τόσο βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά.

Στο πρώτο σετ οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο μέχρι το 6. Μετά ο ΑΣΠΕΤ πήρε το προβάδισμα 8-6, 13-7 17-10, 22-15 για να το κατακτήσει με 25-18.

Στο δεύτερο σετ ο ΑΣΠΕΤ μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με 10-5 με τον Ποσειδώνα να μειώνει σε 13-11, να ισοφαρίζει σε 14 όλα και να προηγείται και με 14-15. Η ομάδα της Τρίπολης αντέδρασε ισοφαρίζοντας σε 15 -15 προηγήθηκε ξανά με 16-15 για να ισοφαριστεί πάλι 16-16. Από εκείνο το σημείο ο ΑΣΠΕΤ πήρε το προβάδισμα με 20-18, 21- 19 για να επικρατήσει με 25-21.

Στο τρίτο σετ και με ανεβασμένη ψυχολογία τα κορίτσια της Τρίπολης δεν άφησαν κανένα περιθώρια στην ομάδα του Λουτρακίου να διεκδικήσει κάτι. Προηγήθηκαν από την αρχή 12-7, 14-9 για να έρθει το τέλος του σετ με 25-10 για την Αρκαδική ομάδα.

Η ομάδα του Γιώργου Χρονόπουλου είχε 75 κερδισμένους πόντους έναντι 45 του Ποσειδώνα, 29 πόντους επίθεσης έναντι 19 , 6 μπλοκ έναντι 3 , 12 άσσους έναντι 6 της φιλοξενούμενης ομάδας και 28 λάθη αντιπάλου έναντι 21 . Η Πεντεφούντη που ήταν σαν το παλιό κρασί είχε στο ενεργητικό της 8 πόντους με 5 άσσους και 22 άμυνες. Η Μπιρμπίλη είχε 6 πόντους με 4 άσσους, η Νικητοπούλου 4 πόντους με 1 άσσο, ένα μπλοκ και 10 άμυνες, η Μιτσοπούλου 8 πόντους με 4 μπλοκ, η Ζάβου που πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση είχε 15 πόντους και 14 άμυνες, η Σενγκέργκι 3 πόντους με 1 άσσο , η Καραλέκα έναν πόντο με άσσο , η Καλόμαλου είχε 2 πόντους με ένα μπλοκ , η Χρονοπούλου η Σήλια είχε 3 άμυνες, και η Πετροπούλου που αγωνίστηκε στο τέλος είχε μια άμυνα.

Μετά τις τρείς πρώτες αγωνιστικές, η ομάδα της Τρίπολης βρίσκεται στην 5 η θέση της βαθμολογίας του Β΄ομίλου με 3 βαθμούς ενώ την κούρσα οδηγεί ο αήττητος ερυθρός Αστέρας με 6 που έχει κάνει το ρεπό του , με τον οποίον θα αγωνιστεί την ερχόμενη Κυριακή στην Πάτρα η Αρκαδική ομάδα.

ΑΣΠΕΤ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: (Χρονόπουλος Γιώργος) ΠΕΝΤΕΦΟΥΝΤΗ, ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ, ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΡΑΛΕΚΑ, ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ Ι. ΣΕΝΓΚΕΡΓΚΙ, ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΖΑΒΟΥ, ΚΥΡΙΑΖΗ, ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ , ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ Σ.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: (ΠΕΚΙΑΡΗΣ) ΑΓΓΕΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΡΗ ΒΑΤΟΥΣΙΑΔΗ, ΓΕΡΑΣΗ, ΔΙΚΑΙΟΥ, ΔΡΙΤΣΑ, ΔΡΟΥΓΚΑ, ΘΩΔΗ, ΚΑΚΙΑ, ΜΠΡΕΓΚΟΥ, ΣΚΟΡΔΑ.

  • ΑΣΠΕΤ Τρίπολης
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

    Leave a comment

    Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

    © 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr