ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εννέα χρόνια προσφοράς συμπλήρωσε το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

Οκτωβρίου 06, 2022 0
Εννέα χρόνια προσφοράς συμπλήρωσε το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ
Εννέα χρόνια ζωής, λειτουργίας και προσφοράς συμπλήρωσε πριν από λίγες μέρες ( 3/10/22 ) το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ που έχει έδρα την Τρίπολη.
Με αφορμή την επέτειο από την ίδρυση και λειτουργία του Κέντρου Αποκατάστασης της Τρίπολης η…

Είναι ο τρίτος χρόνος που το ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ εορτάζει έτσι, σε στενό κύκλο στελεχών, την επέτειο από την ίδρυσή του του λόγω των αυστηρών μέτρων covid που συνεχίζουν να εφαρμόζονται στο Κέντρο. Την ίδια μέρα όλοι οι υπάλληλοι του Κέντρου απόλαυσαν ένα γεύμα γνήσιας μεσογειακής διατροφής που επιμελήθηκε το Τμήμα Εστίασης και μαζί πήραν ένα κομμάτι από την τούρτα που έκοψε εμφανώς συγκινημένη η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ.Κατερίνα Καρνιαδάκη.

Στη σύντομη ομιλία της προς τα στελέχη του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ η Πρόεδρος του Κέντρου κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη ευχαρίστησε θερμά όλο το προσωπικό που, όπως χαρακτηριστικά είπε, μέσα σε αυτά τα εννέα χρόνια λειτουργίας έχει καταφέρει να αναδείξει το Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης ως ένα από τα καλύτερα Κέντρα της χώρας και όχι μόνο. Πρόκειται για μία ομαδική προσπάθεια που γίνεται καθημερινά με κεντρικό στόχο να προσφέρονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας και αποκατάστασης στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται δήλωσε η κ. Καρνιαδάκη και συνέχισε: "είμαι περήφανη όχι μόνο από την κοινή προσπάθεια αλλά και για τα θετικά αποτελέσματα που φέρνει η διεπιστημονική μας ομάδα".

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως ανακοινώθηκε από την Πρόεδρο του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ εκτός από τη γιορτή των γενεθλίων που έγινε για τα εννέα χρόνια του Κέντρου θα πραγματοποιηθεί και άλλη μία εκδήλωση με επίκεντρο τον υδροταμιευτήρα της Τάκας. Πρόκειται για μία περιβαλλοντική δράση που ήδη οργανώνεται και θα υλοποιηθεί σύντομα από το προσωπικό του Κέντρου σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές.

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε κλήρωση μεταξύ των εργαζομένων  του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ από την οποία αναδείχθηκε ένας τυχερός που κέρδισε δωροεπιταγή 150 ευρώ (προσφορά της Διοίκησης) για ένα ταξίδι από το ταξιδιωτικό γραφείο Destino Tours.Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ευχή να τελειώσει γρήγορα η πανδημία και του χρόνου να συγκεντρωθούν  οι εργαζόμενοι και να γιορτάσουν όλοι μαζί τα δέκα χρόνια λειτουργίας του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ.

  • ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

    Leave a comment

    Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

    © 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr