Επίσκεψη του Δημάρχου Τρίπολης στη διεθνή έκθεση τεχνολογίας Beyond Expo

Σεπτεμβρίου 30, 2022 0
Επίσκεψη του Δημάρχου Τρίπολης στη διεθνή έκθεση τεχνολογίας Beyond Expo
Τη διεθνή έκθεση τεχνολογίας Beyond Expo επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης. Η έκθεση άνοιξε την Πέμπτη (29/9/2022) τις πύλες της στην πόλη της Θεσσαλονίκης και συμμετέχουν επιχειρήσεις που καινοτομούν σε Ελλάδα και εξωτερικό, startups, Ερευνητικά Κέντρα, Πανεπιστήμια, καθώς…

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, είχε σειρά επαφών, μεταξύ των οποίων με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ.

Κυριάκο Πιερρακάκη, τον ΥφυπουργόΈρευνας & Τεχνολογίας κ. Χρίστο Δήμα, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου, αλλά και τον Πρόεδρο της ΔΕΘ κ. Αναστάσιο Τζήκα.

Σε δήλωσή του, ο κ. Τζιούμης σημειώνει: «Είχα την χαρά να επισκεφθώ μια έκθεση στην οποία παρουσιάζονται καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Στην έκθεση παρουσιάζεται επίσης το «έξυπνο» και ψηφιακό μέλλον των πόλεων. Ένα θέμα για το οποίο έχουμε δώσει ιδιαίτερα βαρύτητα στον Δήμο Τρίπολης, αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμο πρόγραμμα, ενημερωνόμαστε και δημιουργούμε τις απαραίτητες υποδομές για την Τρίπολη της επόμενης μέρας.

Για μία πόλη «έξυπνη», που αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες και προσφέρει νέες σύγχρονες δυνατότητες στην καθημερινότητα των πολιτών της.»

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr