Ανακοινώσεις Τζιούμη για έργα στην Τρίπολη - Τι είπε για το λάθος στο άγαλμα του Δούνια (vid)

Σεπτεμβρίου 27, 2022 0
Ανακοινώσεις Τζιούμη για έργα στην Τρίπολη - Τι είπε για το λάθος στο άγαλμα του Δούνια (vid)
Ανακοινώσεις για έργα στην περιοχή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στην Τρίπολη, έκανε ο Δήμαρχος Κώστας Τζιούμης μπροστά από τον Ανδριάντα του Μανώλη Δούνια, ενώ μίλησε και για το λάθος που έγινε στο άγαλμα του Μανώλη Δούνια.

Αρχικά, ο κ. Τζιούμης μίλησε για τον Ανδριάντα του Μανώλη Δούνια που δημιουργήθηκε στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, το οποίο αναδεικνύει την εκκλησία αλλά και τον χώρο, ευχαριστώντας το προσωπικό του Δήμου για τις εργασίες.

Επίσης, ανέφερε ότι στον χώρο της Μεταμόρφωσης που υπάρχει παιδική χαρά θα γίνει ένας υπαίθριος χώρος γυμναστικής, προκειμένου να υπάρξει μια συνολική ανάπλαση της περιοχής, η οποία χρειαζόταν.

Ο Δήμαρχος ρωτήθηκε από Δημοσιογράφο και για το λάθος που έγινε στο άγαλμα του Μανώλη Δούνια, όπως είχαμε αναφέρει χθες (δείτε εδώ) , λέγοντας ότι αύριο το λάθος αυτό θα διορθωθεί, καθώς είναι ευθύνη του γλύπτη.

Τέλος μίλησε και για μια συνολική παρέμβαση στο νεκροταφείο, η οποία υπάρχει σκέψη θα χρηματοδοτηθεί από τον δωρητή του αγάλματος του Μανώλη Δούνια, κ. Χρήστο Καλογερόπουλο.

  • VIDEO

    Leave a comment

    Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

    © 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr