Γυρίσματα της νέας σειράς του Mega "Μαύρο Ρόδο" στην Καρύταινα Αρκαδίας

Σεπτεμβρίου 22, 2022 0
Γυρίσματα της νέας σειράς του Mega
Στην Καρύταινα Αρκαδίας γυρίζεται η νέα σειρά "Μαύρο Ρόδο" που θα προβληθεί αυτή τη σεζόν από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Σε ανάρτηση στο Facebook αναφέρεται:

Η Καρύταινα και πάλι στο προσκήνιο!!!!!

Την Καρύταινα με τη φυσική ομορφιά, τα πετρόκτιστα κτίρια,τα τοξωτά γεφύρια,τα γραφικά σοκάκια, τα γάργαρα ορμητικά νερά των ποταμών της, τους φιλόξενους κατοίκους της επέλεξε η εταιρεία Ι.Κ. Κινηματογραφικές τηλεοπτικές παραγωγές έχοντας ήδη στο ενεργητικό της τις επιτυχημένες σειρές Άγριες Μέλισσες, Σασμος, κ.α.

Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησαν στην Καρύταινα τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς "Μαύρο Ρόδο", η οποία θα προβάλλεται από το Mega την τηλεοπτική σεζόν 2022-2023.

gyrismata karytaina

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καρυταινας, κος. Ιατρόπουλος Πέτρος επέτρεψε την λήψη πλάνων στην πλατεία του χωριού,στους δημοτικούς δρόμους και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του χωριού μας κι ήταν δίπλα στους υπεύθυνους της παραγωγής διαθέσιμος να βοηθήσει σε ότι του ζητηθεί.

Παράλληλα ο πολιτιστικός σύλλογος" Κοινόν Καρυτινων" είναι αρωγός, συμπαραστάτης και παρών και στη συγκεκριμένη προσπάθεια η οποία συμβάλλει στην προβολή και αναβάθμιση του τόπου μας.

Οι πρώτες μας εντυπώσεις είναι άριστες!

karytaina gyrisma

Όλα τα μέλη της παραγωγής, οι τεχνικοί, οι ηθοποιοί κτλ. είναι άνθρωποι με ευγένεια ψυχής. Με σεβασμό στον τόπο, την ιστορία του, τους κατοίκους και τους επισκέπτες, με ταπεινωτητα και διάθεση συνεργασίας έκαναν τα πρώτα γυρίσματα, εδώ στην Καρύταινα. Θα ξαναέρθουν κι άλλες φορές ώστε να πάρουν πλάνα και να κάνουν γυρίσματα κι άλλες εποχές του έτους.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και τους περιμένουμε ξανά με ανυπομονησία!!!!!!!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr