Συγκροτήθηκε σε σώμα η Συντονιστική Επιτροπή της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ν. Κυνουρίας

Σεπτεμβρίου 19, 2022 0
Συγκροτήθηκε σε σώμα η Συντονιστική Επιτροπή της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ν. Κυνουρίας
Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2022 στον Τυρό Κυνουρίας, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νότιας Κυνουρίας και συγκροτήθηκε σε σώμα με την εκλογή νέου Συντονιστή και Αναπληρωτή Συντονιστή καθώς και με τον ορισμό υπευθύνων ανά…

Παρόντες στην συνεδρίαση ήταν ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής κ.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος, ο Υπεύθυνος  Επικοινωνίας & Μ.Μ.Ε. της Νομαρχιακής Επιτροπής και υπεύθυνος Αγροτικού τομέα κ. Ιωάννης Χασάπης καθώς και η υπεύθυνη τομέα Τουρισμού κα. Τράκα Αγγελική

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εξελέγησαν:


Συντονιστής: Λάτσης Σταμάτης

Αναπληρωτής Συντονίστρια : Αλευρά Όλγα

Στη συνέχεια ορίσθηκαν οι υπεύθυνοι των τομέων, επικοινωνίας και οργανωτικού ως εξής:


Υπεύθυνος Επικοινωνίας:  Δολιανίτης Εμμανουήλ

Υπεύθυνος Οργανωτικού:  Λαγοδόντη Ευγενία

Αναπληρωτής Δράσεων: Σαπουνάκης Παναγιώτης

Η διαδικασία της συγκρότησης πραγματοποιήθηκε με βάση την από 28 Ιουλίου 2022 Εγκύκλιο του Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Ανδρέα Σπυρόπουλου.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν κατά κύριο λόγω τα προβλήματα που προκύπτουν από την ακρίβεια στην αγροτική παραγωγή αλλά και τις συνέπειες της στον τουρισμό της περιοχής μας. Επιπροσθέτως συζητήθηκαν διεξοδικά οι μελλοντικές δράσεις της Τ.Ο. καθώς και τα προβλήματα που επί χρόνια έχει διαπιστωθεί ότι ταλανίζουν την περιοχή της Νότιας Κυνουρίας.

Τέλος ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Αρκαδίας, κ. Παναγιώτης Αποστολόπουλος , ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Μ.Μ.Ε. της Νομαρχιακής Επιτροπής κ. Ιωάννης Χασάπης και η Υπεύθυνη του Τομέα Τουρισμού κα. Τράκα Αγγελική χαιρέτισαν με ιδιαίτερη ικανοποίηση τη σύσταση της νέας Τοπικής Οργάνωσης Νότιας Κυνουρίας και δήλωσαν ότι θα είναι αρωγοί και συνεργάτες στην προσπάθεια μας να αφουγκραστούμε και να αναδείξουμε τα προβλήματα  της τοπικής μας κοινωνίας.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr