ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ξεκινούν οι ακαδημίες βόλεϊ του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης

Σεπτεμβρίου 01, 2022 0
Ξεκινούν οι ακαδημίες βόλεϊ του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης
«Ο Αθλητικός Σύλλογος Πετοσφαίρισης Τρίπολης (Α.Σ.ΠΕΤ. Τρίπολης), είναι ο σύλλογος που εκπροσωπεί την πόλη της Τρίπολης και ολόκληρη την Αρκαδία, στο πρωτάθλημα γυναικών, στην Β’ Εθνική κατηγορία.
Είναι πλήρως εναρμονισμένος με τον νέο αθλητικό νόμο 4809/2021, που διέπει τα αθλητικά…

Ο σύλλογος έχει αθλητική αναγνώριση από την Γ.Γ.Α. – είναι εγγεγραμμένος στο ηλεκτρονικό Μητρώο ερασιτεχνικών σωματείων της Γ.Γ.Α. και απαρτίζεται από Πτυχιούχους προπονητές φυσικής αγωγής & αθλητισμού, πιστοποιημένους με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος στο άθλημα της πετοσφαίρισης, από την Γ.Γ.Α.

Για άλλη μια χρονιά με βασικό σύνθημα «στηρίζεται η ομάδα - υπάρχει επένδυση στην πόλη μας» ξεκινούν οι ακαδημίες βόλεϊ του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης για κορίτσια δημοτικού-γυμνασίου. Η φιλοσοφία των τμημάτων υποδομής των Ακαδημιών, έχει ως στόχο από την μια την διαμόρφωση του χαρακτήρα των μικρών παιδιών, σύμφωνα με το ιδεώδες του ευ αγωνίζεσθαι και τις αξίες του αθλητισμού, και από την άλλη την ενθάρρυνση και υποστήριξη των μικρών φίλων, ώστε να αναπτύξουν εκείνες τις δεξιότητες, τα προσόντα και τα χαρακτηριστικά, ώστε να παίξουν στα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας, πλαισιώνοντας στο μέλλον την γυναικεία ομάδα, δημιουργώντας ένα ανταγωνιστικό σύνολο. 

Πιστεύεται ότι μ’ αυτό τον τρόπο προσφέρεται στην νεολαία της πόλη, στην ανάπτυξη του ίδιου του αθλήματος, αλλά και στην ίδια μας την ομάδα, ώστε αυτή να έχει διάρκεια συνέχεια και μέλλον. Άλλωστε, η σημερινή οικονομική – ενεργειακή κρίση, μας δείχνει αυτόν το δρόμο, τον δρόμο του να στηριζόμαστε στα δικά μας παιδιά, στις δικές μας δυνάμεις ,το δρόμο της προσπάθειας της υπομονής και της επιμονής.

Υπεύθυνοι προπονητές: Ρούλα Πεντεφούντη & Γιώργος Χρονόπουλος.
Τηλέφωνο επικοινωνίας (καθημερινά 6-8): 6975207028».

  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΑΣΠΕΤ Τρίπολης

    Leave a comment

    Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

    © 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr