Εγγραφή στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Τρίπολης

Σεπτεμβρίου 01, 2022 0
Εγγραφή στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών  του Δήμου Τρίπολης
O Δήμος Τρίπολης, καλεί τους γονείς, που έχουν υποβάλλει μόνοι τους Αίτηση για ΚΔΑΠ, στην πλατφόρμα της Ε.Ε.Τ.Α.Α., στο πλαίσιο του προγράμματος: «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής…

Κατεβάσουν το voucher από την ειδική εφαρμογή για τα οριστικά αποτελέσματα και να τα αποστείλουν ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , δηλώνοντας οπωσδήποτε και τη δομή που επιθυμούν να εγγραφούν ή να τα προσκομίσουν στο Δημαρχείο, στο ισόγειο- Τμήμα Παιδείας και Διαβίου Μάθησης και Αθλητισμού ( εργάσιμες ώρες) ή στις δομές των ΚΔΑΠ (3ο και 7ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης, ώρες λειτουργίας 16.15 έως 20.15 και στα ΚΔΑΠ Μηλιάς Μαντινείας και Θάνα, ώρες λειτουργίας: 13.30 έως 20.30).

Όσοι έχουν υποβάλλει την Αίτησή τους μέσω του Δήμου, μπορεί να αποστείλουν mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , δηλώνοντας την δομή στην οποία επιθυμούν να εγγραφούν.

Επίσης για όσους έχουν υποβάλλει μόνοι τους την Αίτηση στο ίδιο πρόγραμμα για το ΚΔΑΠ –ΑμεΑ του Δήμου, και έχουν λάβει voucher, να το προσκομίσουν στο Δημαρχείο (ισόγειο – εργάσιμες ώρες ) ή στο ΚΔΑΠ-μεΑ στην οδό Φιλελλήνων 22-24 -ώρες λειτουργίας: 12.30 έως 20.30.

Προθεσμία για ηλεκτρονική αποστολή ή προσκόμιση και υποβολή vouchers, στο Δήμο Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022.

  • ΚΔΑΠ
  • παιδι

    Leave a comment

    Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

    © 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr