2η θέση για την Αντωνίου του ομίλου τένις της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αυγούστου 19, 2022 0
2η θέση για την Αντωνίου του ομίλου τένις της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ, κ. Μπαλασόπουλος, το Δ.Σ. , και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, κας Σταθούλη, και κ.
Δημητρόπουλου, συγχαίρουν την αθλήτρια του ομίλου τένις, Αντωνίου Αναστασία, για τη δεύτερη θέση, στο Kallithea Tennis Tournament…

Για μια ακόμη χρονιά, στο συγκεκριμένο τουρνουά, η αθλήτρια της ΑΕΚ Τρίπολης, συμμετείχε στα μονά γυναίκες, μπαίνοντας για ακόμη μια φορά στα μετάλλια των νικητών. Πιο συγκεκριμένα, σε 32άρι ταμπλό, αντιμετώπισε στον πρώτο γύρο κάμερα την Μπίνα με 2-0 σετ (40 40). Στους 16 του ταμπλό κέρδισε την Μποσδελεκίδου με 2-0 σετ (40 53) και στην 8άδα την Ορθοπούλου με 2-1 σετ (45 40 73) μπαίνοντας στα ημιτελικά της οργάνωσης. Στην τετράδα, η Αντωνίου επικράτησε άνεση με 2-0 σετ της Σεμπέτογλου (63 61) αλλά στον τελικό ηττήθηκε από την Βλάχου με 2-0 σετ (67 26) κατακτώντας την 2η θέση του ταμπλό.

Πολλά συγχαρητήρια από την ομάδα της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, για ακόμη μια φορά στην αθλήτρια, Αντωνίου Αναστασία για την επιτυχία της στο Kallithea Tennis Tournament 2022. Της εύχονται, καλή αγωνιστική συνέχεια και καλή προετοιμασία για το διασυλλογικό τουρνουά γυναικών.

  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • τένις

    Leave a comment

    Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

    © 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr