ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εργαστήρια για παιδιά 6-12 ετών στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Λεβιδίου του Δήμου Τρίπολης

Ιουλίου 27, 2022 0
Εργαστήρια για παιδιά 6-12 ετών στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Λεβιδίου του Δήμου Τρίπολης
Υλοποιώντας για 6η χρονιά το πρόγραμμα Καλοκαιρινή Εκστρατεία Φιλαναγνωσίας και Δημιουργικότητας της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λεβιδίου, σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης, θα πραγματοποιήσει στις 17, 18 και 19 Αυγούστου ώρα 11.00- 13.00 εργαστήρια με τίτλο…

Αποσπάσματα από το βιβλίο ορόσημο της ελληνικής λογοτεχνίας“Τα Ψηλά Βουνά”, οδηγούν σε νέες διαδρομές ανάγνωσης και συνδέονται με κατασκευές βασισμένες στον σύγχρονο προβληματισμό για την Φύση, τις πρώτες ύλες, την Ενέργεια, την επιβίωση και την επικοινωνία.

Τιμώντας τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή, στις 16 Αυγούστου 2022, ώρα 11:00- 13:00, θα πραγματοποιήσει εργαστήριο, με τίτλο “Πέρα από τα 100 χρόνια”  Τα παιδιά θα εξερευνήσουν γενικότερα την έννοια της καταστροφής πατώντας πάνω σε ιστορίες που έχουν ήδη διδαχθεί στο σχολείο τους και κατασκευάζοντας έναν αφηγηματικό διαχρονικό κολλάζ με καταστροφές που συνέβησαν στην ευρύτερη περιοχή από διαφορετική κάθε φορά αιτία.

Στόχος του εργαστηρίου, είναι να προβληματιστούν πάνω στην εσχάτη των καταστροφών, το περιβάλλον και την πυρηνική απειλή.

Τέλος, με σκοπό την περιβαλλοντολογική τους ευαισθητοποίηση, θα τυπώσουν ύφασμα με φυσικά υλικά.

Για τα εργαστήρια είναι απαραίτητη η προεγγραφή στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6947 775943

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr